Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ronda szűz férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda szűz férfiként elutasítom egy gyönyörű, okos, művelt nő közeledését, akkor jogosan akadt ki a barátom?

Figyelt kérdés

Egy tényleg, külsőre belsőre 10/10es nőről van szó, de szerintem tuti megcsalna valami alfahímmel, vagy fogadásbol közeledik felém. Az egyetlen barátom szerint gyökér lúzer vagyok, amiért elküldtem a nőt a francba

Igaza van?

2017. aug. 2. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Kamukérdés. Nyári szünet van a suliban.
2017. aug. 2. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
:D
2017. aug. 2. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Na, ez is felszínesség, és külső alapján ítélés,

nem csak az, amikor azért nem jársz valakivel, mert ronda.

21/L

2017. aug. 2. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor lenne jogtalan a kiakadás, ha azért utasítottad volna el, mert nem tetszik. Nem értem, miért kell mindenkiről, főleg egy felnőtt emberről a legrosszabbat feltételezni (ez a fogadásosdi pont nem a művelt, okos embereknél dívik)... barátom, elég buta döntés volt, tényleg.
2017. aug. 2. 15:13
 5/7 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
Te kis hollófióka én is felháborodok mit kamuzol az interneten tee inkább neis internetezzél de igaz mefgmonták előtem is mindjárt ittaz iskola te kis mikiegér
2017. aug. 2. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem egyforma az értékrendetek a barátoddal. Mondd meg neki, hogyha ennyire kell az a csaj, ott van, vigye, nem vagy pinairigy...
2017. aug. 3. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezek mögött sokkal mélyebb dolgok húzódnak, mint amire így felszínesen gondolnak sokan. A lúzer szóval való címkézés nem helyénvaló. Ez inkább egy alacsony önértékelésből fakadó önsorsrontás.

Amikor az ember nem hiszi el, hogy megérdemel valakit/valamit és a tudatalattija sajnos ezt az önpozicionálást nagyon erősen manifesztálja.

Ennek gyökerei a gyerekkorban keresendők, amikoris a szülők a "jót akarok" és a "meg akarlak kímélni a csalódástól" címén szépen aláássák az illető önbecsülését. Ilyenkor az emberek nagytöbbsége beskatulyázza magát, hogy 'ronda vagyok' vagy 'esetlen vagyok' 'csóró vagyok' stb és nem tud mit kezdeni azzal, ha valaki nem ilyennek látja őt, mint amit negatívan magáról gondol.

2018. aug. 10. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!