Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda szűz férfiként elutasítom egy gyönyörű, okos, művelt nő közeledését, akkor jogosan akadt ki a barátom?
Egy tényleg, külsőre belsőre 10/10es nőről van szó, de szerintem tuti megcsalna valami alfahímmel, vagy fogadásbol közeledik felém. Az egyetlen barátom szerint gyökér lúzer vagyok, amiért elküldtem a nőt a francba
Igaza van?
Na, ez is felszínesség, és külső alapján ítélés,
nem csak az, amikor azért nem jársz valakivel, mert ronda.
21/L
Ezek mögött sokkal mélyebb dolgok húzódnak, mint amire így felszínesen gondolnak sokan. A lúzer szóval való címkézés nem helyénvaló. Ez inkább egy alacsony önértékelésből fakadó önsorsrontás.
Amikor az ember nem hiszi el, hogy megérdemel valakit/valamit és a tudatalattija sajnos ezt az önpozicionálást nagyon erősen manifesztálja.
Ennek gyökerei a gyerekkorban keresendők, amikoris a szülők a "jót akarok" és a "meg akarlak kímélni a csalódástól" címén szépen aláássák az illető önbecsülését. Ilyenkor az emberek nagytöbbsége beskatulyázza magát, hogy 'ronda vagyok' vagy 'esetlen vagyok' 'csóró vagyok' stb és nem tud mit kezdeni azzal, ha valaki nem ilyennek látja őt, mint amit negatívan magáról gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!