Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan pasival, akit azért rúgtak ki az előző munkahelyéről, mert megütött ott egy nőt?

Figyelt kérdés

2017. okt. 7. 10:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

Állítólag...

És? Kit érdekel?

Ilyenkor egy talpig férfi szó nélkül beadja a felmondását és elsétál.

Aki visszaüt, az meg nem férfi. Ilyen egyszerű.

Gyengébbek kedvéért:

Ha az oviban a verekedős Pistike megüti az óvónénit, az óvónéni se üthet vissza. Soha. Mert kisebb, gyengébb, és soha nem ütünk meg gyereket. Ha az óvónő szájon veri a 4 éves gyereket akkor neked mentség, hogy a gyerek ütött először?

Nem.

Nem is értem, hogy egyes hímeknek egy nő esetében ez miért nem ilyen egyértelmű.

2017. okt. 7. 11:28
 12/31 anonim ***** válasza:
41%
Sosem ütöttem még nőt, nem is tudnék, de van különbség ütés és ütés között. Ha egy agresszív beképzelt liba ütne meg, aki azt gondolja, hogy övé a világ, természetesen visszaütnék. Ugyanúgy, ha egy nő állatot bántana. Egyéb esetben nem, főleg, ha szeretem a másikat. Persze ezt csak én gondolom így, egyáltalán nem biztos, hogy a szóbanforgó illető biztonságos. Ismerni kell a körülményeket...
2017. okt. 7. 11:35
 13/31 A kérdező kommentje:
Először azt mondta a nő nyomult rá, de ő visszautasította, ezért ütött a nő, ő meg visszaadta. Másoktól máshogy hallottam, aztán elmondta, hogy ő nyomult egy idősebb nőre, de az visszautasította, mire ő le vén K-zta,ezért pofon vágta őt a nő, ő pedi(a férfi) ököllel arcon vágta. De csak őt rúgták ki, a nőt nem. Amúgy sok férfi azt mondja, hogy visszaütne egy nőnek is.Nem tudom,de velem még nem volt agresszív, igaz csak pár hónapja ismerem, azt mondja azzal a nővel is csak azért volt mert ő vágat pofon először.
2017. okt. 7. 11:41
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Az még oké, hogy ha adna egy gyengébb pofont, de ököllel? Kerüld el. :)
2017. okt. 7. 11:46
 15/31 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként pedig a nő teljesen jogosan ütötte meg, tehát az illető nem férfi, csak egy nyomorék.
2017. okt. 7. 11:47
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Aki a munkahelyén így viselkedik egy nővel, a magánéletben sem lehet különb.
2017. okt. 7. 11:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kérdés? NEM jönnék vele össze.
2017. okt. 7. 11:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Mar bocs, de ez egy elmebeteg, veled azert nem volt meg ilyen, mert gondolom az 1-2 honap alatt meg semmi provokalot nem tettel. Nyilvan a kapcsolatok nem verekedessel indulnak, o is vissza tudja meg fogni magat. De eleve nem jonnek ossze olyannal se, akinek a visszautasitasi kulturaja kimerul masok levenkurrvazasabol.
2017. okt. 7. 11:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Körülményektől függ. A jelenlegi eset alapján a srác eléggé nyomorult, hiszen még egy visszautasítást sem képes férfiként kezelni. Amúgy meg egy pofon miatt nem kell visszaütni a nőnek.

Nyilván az más helyzet lenne, ha elkezdené ütlegelni, vagy komolyabb károkat akarna okozni rajta, mert akkor önvédelemből tenni kellene valamit.

De úgy tűnik, ebben a srácban csak testileg lehetne kárt okozni, nem "fejben". ;)

2017. okt. 7. 12:02
 20/31 anonim ***** válasza:
2%

"Egyébként pedig a nő teljesen jogosan ütötte meg, tehát az illető nem férfi, csak egy nyomorék."

Szóval szóbeli sértésért teljesen jogosan üthetek meg másokat. Vagy ez csak nőkre vonatkozik férfiakkal szemben?

2017. okt. 7. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!