Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért féltek tőlem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért féltek tőlem, túl szép vagyok azért nem mertek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Nagyon elszomorít, hogy csak megnéznek a férfiak de egyikük sem akar kezdeményezni. Vagy csak a csúnyácska, bénácska fiúk, de érthető, hogy nem velük képzelem el a jövőm. Szóval tényleg igaz lenne, hogy sokan egy szép lányt túl jónak éreznek magukhoz? Hogy azt gondolják majd megcsalom őket, vagy elhappolnak előle? Hűséges vagyok, mindenkivel kedves és jó, én csak szeretnék végre egy szintemhez illő férfit.

Amit tudni kell rólam, elég jó alakom és különleges arcom van,többször is megkaptam már, hogy lehetnék modell, de sosem érdekelt ez a világ.

Szóval ne féljetek, srácok ;)

2017. okt. 6. 20:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

#34. "Mit tesz érte..." természetesen a fényt veri vissza 580-600 nanométer között.

31/f

2017. okt. 6. 23:58
 42/46 anonim ***** válasza:

Az hogy tőled miért félek, erre nem látom értelmét hogy válaszoljak, mert egyáltalán nem ismerlek, nem tudom hogyan nézel ki, és a stílusod sem ismerem.

De ha általános kérdésként teszed fel, mivel látom az írásodon hogy a problémád az hogy megnéznek a pasik de semmi nem lesz ebből, nem feltétlen kell arra gondolnod hogy félnek tőled, mert túl csinos vagy. A férfiak általában minden csinos nőt megnéznek, még ha van párjuk, feleségük akkor is. De benne lehet az is hogy egyszerűen nincs elég önbizalmuk hogy leszólítsanak téged, vagy csak simán szépnek tartanak, de nem akarnak tőled semmi többet. Az is lehet amit te mondasz hogy túl szépnek tartanak és emiatt félnek belevágni az ismerkedésbe. Ennek oka az lehet hogy félnek attól hogy csalódnak az elutasítástól.

Én is sokszor megnézek csinos lányokat, és szeretnék párkapcsolatot de nekem is elég alacsony az önbizalmam ehhez, pedig pár csaj elég jó néven veszi hogy rájuk nézek, köszönök nekik, meg ha úgy van váltunk néhány szót, de bennem is ott van az a tüske hogy mi van ha egyszerűen elutasít, meg mi van ha csak játszani akar velem?

Régen még középsulisként volt egy nagy szerelmem aki hasonlóan szórakozott velem és emiatt kezdtem el picit tartani ettől. Igaz ezen már rég túl léptem a régi sérelmeken, de valamiért még mindig bennem van.

Sok félénk pasi van, általában a normálisak azok. Ha néha te nyitsz feléjük ha valaki neked nagyon szimpatikus, akkor utána lehet már a másik fél is könnyebben áll majd hozzád.

Egyébként engem érdekelsz hogy te milyen ember vagy, már csak puszta kíváncsiságból, mert írásod alapján jól nézel ki, legalább is ezt veszem le, de sokat számít a belső tulajdonság, na meg a kisugárzás is!

2017. okt. 7. 09:31
 43/46 anonim ***** válasza:

" #34. "Mit tesz érte..." természetesen a fényt veri vissza 580-600 nanométer között.

31/f"

de azt állítása szerint milyen szépen..

Nézd, ez is valami, valamire ez is jó.

2017. okt. 7. 10:18
 44/46 A kérdező kommentje:
#39 Mutasd már meg ki és hol kérte, hogy önelemzést végezz itt nekem. Nem tudom miért számít az, hogy te milyen vagy, a kérdésem szempontjából.
2017. okt. 7. 18:12
 45/46 anonim ***** válasza:
Fő a szerénység :D
2017. okt. 7. 19:05
 46/46 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a pasiknak nem jönnek be a szerény nők.
2017. okt. 8. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!