Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért féltek tőlem, túl szép vagyok azért nem mertek kezdeményezni?
Nagyon elszomorít, hogy csak megnéznek a férfiak de egyikük sem akar kezdeményezni. Vagy csak a csúnyácska, bénácska fiúk, de érthető, hogy nem velük képzelem el a jövőm. Szóval tényleg igaz lenne, hogy sokan egy szép lányt túl jónak éreznek magukhoz? Hogy azt gondolják majd megcsalom őket, vagy elhappolnak előle? Hűséges vagyok, mindenkivel kedves és jó, én csak szeretnék végre egy szintemhez illő férfit.
Amit tudni kell rólam, elég jó alakom és különleges arcom van,többször is megkaptam már, hogy lehetnék modell, de sosem érdekelt ez a világ.
Szóval ne féljetek, srácok ;)
Tegyél fel egy képet magadról, és azonnal meg tudjuk mondani mi az ok. Elég az arcodról is.
33/N
A szép külsőt is lehet több csoportra osztani.
Látok rengeteg olyan nőt akik szolidabban öltöznek mégis elképesztően jól néznek ki, kedves a kisugárzásuk, egyszóval meglátod és érzed, hogy ilyen nőt szeretnél magad mellé egy életre.
Van a másik csoport akik sok sminket használnak feltűnő ruhákban járnak idejük nagy részét plázákban töltik.
Közöttük is rengeteg olyan nőt látni akire azt mondod, hogy ez igen.
Ugyan akkor mégis ott van valami rossz érzés, hogy biztosan csak gazdag pasi kell neki vagy tuti rám se nézne jellegű gondolatok.
Nyilván nem szép az előítélet, de az emberek többségében benne vannak ezek a félelmek, még ha adott esetben teljesen alaptalan.
A kérdés tehát, hogy te melyik táborba tartozol.
Magam nevében szólhatok csak, de ez előbb említett nőkhöz mennék inkább oda mint az utóbb említettekhez, a fent említett, olykor alaptalan sztereotípiák miatt.
Ugyan akkor semmi nem zárja ki azt, hogy az általam kedvesnek és normálisnak gondolt személy valóbban olyan is, vagy csak nekem tűnt annak.
Tudod bármilyen hihetetlen, de a férfiaknak nem alapvető célja minden egyes csinos nőnek odavetni magukat, hogy aztán abból szemezgessék ki a nekik legjobbakat.
Majd, ha ti fullos meg átlagos nők, sorban jöttök oda hozzám és adjátok át a telefonszámaitokat, hogy hívjalak fel mert szimpatikus vagyok akkor majd talán.
Egyenlőre viszont nevetséges, hogy néha milyen álomvilágban éltek. Konkrétan az a bajod, hogy nem mennek oda sorban hozzád a jobbnál jobb pasik, hogy kedvedre válogass. Istenem... :DDD
Amúgy elárulok egy titkot, a férfiak ELSŐK szeretnek lenni (és itt most nem a szüzességelvételre gondolok) és nem sorban szeretnek állni, hátha sorra kerülnek egyszer. Senki nem fog 100.-nak beállni a sorba, de még másodiknak sem. Ha tetszik egy pasi akkor jelezd felé és, ha kezdeményez akkor kezdeményez, ha nem akkor nem, a következő majd talán fog. Ha pedig így van akkor ne az legyen, hogy oké, csak még kell 20 másik mert nem vagyok biztos, hogy nincs nálad tökéletesebb. Ezt egyetlen magára valamit is adó, önérzetes férfi sem fogja tűrni, de jelenleg a csajok azt hiszik, hogy ez így megy. Hát nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!