Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért féltek tőlem, túl szép vagyok azért nem mertek kezdeményezni?
Nagyon elszomorít, hogy csak megnéznek a férfiak de egyikük sem akar kezdeményezni. Vagy csak a csúnyácska, bénácska fiúk, de érthető, hogy nem velük képzelem el a jövőm. Szóval tényleg igaz lenne, hogy sokan egy szép lányt túl jónak éreznek magukhoz? Hogy azt gondolják majd megcsalom őket, vagy elhappolnak előle? Hűséges vagyok, mindenkivel kedves és jó, én csak szeretnék végre egy szintemhez illő férfit.
Amit tudni kell rólam, elég jó alakom és különleges arcom van,többször is megkaptam már, hogy lehetnék modell, de sosem érdekelt ez a világ.
Szóval ne féljetek, srácok ;)
Ez így elég érdekes, én is "jó csajnak" számítok, vékony, pici, törékeny alkat vagyok, közepes mellekkel, kerek popsival és az arcom se csúnya, de nálam meg ponthogy szinte soha nem kezdeményeznek csúnyácska pasik, 90%-ban jó pasik szoktak :D Szóval...nem lehet, hogy mégsem vagy olyan jó csaj, mint gondolod? Nem rosszból mondom.
21L
A ronda sracon csunya vagy atlagos, illetve hozzajuk hasonlo nyomi vagy felenk kisugarzasu lanyoknal szoktak kezdemenyezni :) Csak szolok.
Eddig nalam se kezdemenyezett soha ronda srac, csak olyan, akit vonzonak tartottam en is. Erdekes.
Igen, velem rengetegszer előfordul, hogy egy lányt önbizalomhiány miatt (ami még gyerekkoromból fakad) túl szépnek találok és még ha kedvesen néz rám, vagy bámul engem, akkor sem hiszem el egyszerűen, hogy tetszem neki.
Pedig külsőre 190 cm magas, helyesnek mondott vagyok, összességében nincs gondom az ismerkedés. Csak hát azok a túl szép lányok, na... De vicc nélkül. Ezt azért orvosolnom kellene.
24/F
Átlagon felüli álompasi vagyok, mindjárt írok egy privátot a többi 20-hoz amiket most kapsz. Én nem foglak túl szépnek látni, az elődeidet sem láttam onnan, meg amúgy is halványak lesznek a fények. És az ordenáré sikításaid elfeledtetik majd velem a különleges arcod. Én a szintedhez való vagyok az biztos.
Szeressük egymást feltételek nélkül. A belső harmóniánk is össze fog símulni mint a melled a markommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!