Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért féltek tőlem, túl szép vagyok azért nem mertek kezdeményezni?
Nagyon elszomorít, hogy csak megnéznek a férfiak de egyikük sem akar kezdeményezni. Vagy csak a csúnyácska, bénácska fiúk, de érthető, hogy nem velük képzelem el a jövőm. Szóval tényleg igaz lenne, hogy sokan egy szép lányt túl jónak éreznek magukhoz? Hogy azt gondolják majd megcsalom őket, vagy elhappolnak előle? Hűséges vagyok, mindenkivel kedves és jó, én csak szeretnék végre egy szintemhez illő férfit.
Amit tudni kell rólam, elég jó alakom és különleges arcom van,többször is megkaptam már, hogy lehetnék modell, de sosem érdekelt ez a világ.
Szóval ne féljetek, srácok ;)
Fiatal korban a lányok túlnyomó része szép. Ettől még nem leszel különleges, csak átlagos.
"én csak szeretnék végre egy szintemhez illő férfit"
Hát akkor keressél magadnak, anyukám. Ne a sült galambot várd a szádba.
azt eleg sokat emlited / bizonygatod, hogy milyen csinos vagy (nem vonom ketsegbe), de arrol egy szot se irtal, h megis mit teszel azert, h a szamodra szimpatikus pasik odamenjenek.
Es elegge gyanus, h itt lesz a kutya elasva.
Nezzuk meg a masik oldalrol.
Nem "csunyacska, benacska" ferfikent miert szolitsak le egy vadidegen lanyt?
Mert csinos? Az azert onmagaban eleg keves - tucatjaval jarnak csinos lanyok az utcan minden nap, akkor most azokhoz is mind oda kene mennem? Na ne szorakozzunk.
A "csunyacska, benacska fiuk" siman lehet, h vannak annyira ketsegbeesettek, h ezt csinaljak.
Szoval ha azt szeretned, h mondjuk en odamenjek hozzad (es ez valoszinuleg eleg jol altalanosithato a ferfiak egy jo reszere), akkor bizony valamit elotte neked is produkalnod kell, hogy meggyozz rola, hogy erdemes lehet odamennem hozzad.
Idealis esetben mondjuk azzal, hogy meggyozol arrol, h a csinos pofinal tobbet is tudsz nyujtani - ezt viszont vadidegenkent eleg nehez (bar volt olyan baratnom, aki ezt egyszeruen ugy oldotta meg, hogy szimplan odajott hozzam, elkezdtunk beszelgetni, es az este vegere annyira meggyozott, h egy tok jo kapcsolat lett belole). Szoval amit tehetsz, az az, hogy legalabb a szimpatiadat egyertelmuen jelzed a masik fele. Hogy lassa a ferfi, h OK, ez a kislany nem csak csinos, de meg lathatoan fel is keltettem az erdeklodeset, es van is annyira talpraesett, h ezt meg jelezni is tudja. Ekkor azert mar sokkal konnyebben mondom azt, h menjunk mar oda, es nezzuk meg, hatha kiderul, hogy mellette meg ertelmes / szorakoztato / stb is, es akkor tenyleg kesz fonyeremeny, akiert erdemes tenni.
De amig ez sincs meg, addig nem nagyon van mire elvarni, hogy odajojjenek hozzad.
Én nem várom, hogy átadd nekem a telefonszámom, pédálnak hoztam fel, de látom nincs elég IQ felfogni.
Tudod amúgy érdekes. Van egy szép pofitok és minden ilyen lány azt hiszi, hogy ettől aztán húúúú, de nagyon különleges lesz, minden férfi álma. Hát a legtöbb fiatal lány szép (ahogy előttem is írták), de úgy ennyi. Ebben ki is merül minden. A szépség múlik leggyorsabban szóval erre alapozni, hogy te szép vagy és szeretnél egy szintedhez méltó férfit, oké, várjad csak. Minden férfi megnézi a szépet, ha épp a látószögében van, de fél nap múlva már fel sem ismerne, ha odamennél hozzá.
Amúgy azt írod, csak a csúnyácska, bénácska fiúk kezdeményeznek. Nos, én férfiként kb. ilyen Vká Vlog-ot tudok elképzelni mint csúnyácska, bénácska fiút, de ezek a fiúk pont, hogy olyan önbizalomhiányosak és visszahúzúdóak, hogy na ők fognak utoljára leszólítani egy 10/10-es lányt csak úgy direktben. Akik leszólítanak téged azok pont az egészséges önbizalommal rendelkező férfiak akik számodra nem megfelelőek ahogy írtad.
Akkor jócskán túlértékeled magad ahogy a fiatal csajok szokták manapság. Régen szerinted nem voltak gyönyörű, fiatal lányok? Hát voltak, de nem ilyen mentalitással az is biztos.
A legtöbb lány csinos meg szép, de ez tényleg inkább átlagos kategória, a lányok ebből tudnak legjobban előnyt kovácsolni fiatalon. Kevés kirívóan gyönyörű lány van akiben van valami különleges.
Vagy szerintetek nincs bennetek szépséghiba? Egyikőtöknek sas orra van, másiknak béna haja, szétálló szemei vagy éppen banzsa, keskeny ajak, pálcika láb vagy éppen olyan széles bokája mint vádli, lapos fenék aminek az alakját legfeljebb a szűkre szabott farmer tudja kiemelni vagy semmi mell/semmi alak. Ezen szépséghibák valamelyike a lányok 95%-ban megvan. Szépnek szépek, de egyiktől sem dobunk hátast pont mert ezt jelenti az átlag. Szép/csinos, de semmi több.
Na pont ezek a lányok várják azt, hogy ilyen Johny Depp, Michael Fassbender vagy felturbózott Dancsó péter szintű pasik ostromolják őket. Oké, várják csak.
Tudod magamban is jókat mosolygok amikor a befásult, 90 kilós, fogatlan, gyakran elég érdekes szagokkal rendelkező huszonéves kolléganőm sopánkodik azon, hogy egyetlen normális férfi sincs, pedig még így is írnak neki és ismerkednének vele páran. Persze neki sem jó egyik sem.
Nyomulok akinél úgy érzem megér egy próbát, de a lyukon kívül más nem is érdekel (nem véletlenül... ;)) ) Vagy csak szimplán elbeszélgetem, elhülyéskedem.
Ha jól gondolom te vagy az a másik csúcskategóriás, diplomás csodanő aki fura véletlen folytán nem talál senkit mert minden jó pasi csak dugna vele. :D
Miért nem mész ki spanyolországba vagy Portugáliába inkább és ott reklámozod az elbűvölő személyiséged? Úgyis a nyugati férfiakat isteníted állandóan.
Látom az osztás megy keményen csak tudod van egy alapvető különbség.
Én tisztában vagyok a hibáimmal, vállalom magam, nem tartom magam tökéletesnek. Tudom, hogy van egy kazal rossz tulajdonságom, nehéz természetem és személyiségem amit valóban nehéz olykor elviselni. Olykor arrogáns vagyok, olykor bunkó.
De azt is tudom, hogy elég széles rálátom van sok dologra (nem magamról gondolom), van egy egyedi humorom, ha beindulok tudok teljesen laza és spontán lenni (ehhez jó hangulat kell), ha pedig valóban szeretek valakit akkor tudom úgy kezelni ahogyan a megérdemli.
Nálatok ez nem igazán vehető észre. Semmi önismeret, semmi önreflektív irónia, semmi humorérzék, semmi spontaneitás.
Csak egózás a semmire és arra, hogy "én csinos vagyok, istenítsetek".
Ahogy itt is, ahol egy kérdésben egy lány arról nyavalyog, hogy ő bizony túl szép, hogy igaz legyen és emiatt nem kell senkinek mert a jó pasik nem MERIK leszólítani csak megnézni. Emellé persze oda van biggyesztve, hogy okos, "szerény", különleges, modell arccal és alakkal. Teljesen életszerű alapszituáció.
Vagy ez is csak egy újabb péntek esti unaloműző, provokatív trollkérdés a gyakoris törzsgárdától ahol aztán tényleg fantasztikus, magával ragadó és abszolút hibátlan emberek emberek sorakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!