Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan férfival aki jóképű, intelligens, humoros, jó fej, de lusta?

Figyelt kérdés
Tulajdonságaimat tekintve elég jó arcnak számítok, remek társaságnak tartanak, mellettem általában jól érzik magukat az emberek. Nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok, senkit nem utálok, nem bosszankodom, a pozitív életszemlélet csak úgy árad belőlem. Egyetlen dolog van csupán, ami belerondít a képbe, ez pedig a lustaságom, minden létező ismerősöm mindössze ezt az egy dolgot kifogásolta bennem, valaki kisebb, valaki nagyobb mértékben. Mindig a legkevésbé energiaigényes utat választom, a megélhetéssel nincs gond, mert jó családi hátterem van(pl. lakásink vannak-az egyikben lakom) + dolgozom (olyan melót, ahol semmit se kell csinálni netto 150-ért) + van egy vállalkozásom is, szóval gyakorlatilag semmittevésből élek vígan, valószínűleg ennek köszönhető hogy ilyen jó természetem van, mert nem viselt meg az élet. A leendő párommal szemben nincsenek elvárásaim, nem kell engem kiszolgálni, ha valaki ettől tartana, a kajákat jórészt am. is rendelem magamnak egy közeli étteremből, az ilyen alapvető dolgokat pedig azért megcsinálom magam körül, a környezetemet rendben tartom. Csak hát nem vagyok egy ilyen pörgős alkat, meg az se jellemző rám ,h a tenyeremen hordoznék bárkit is.

2017. okt. 1. 09:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te egyszerűen csak egy mázlista vagy, aki belekényelmesedett a jódolgába. Én ezt nem tartom hátránynak, ráadásul a leírtak alapján nem vagy extrémen lusta, sőt, talán még lustának sem neveznélek.

Aki meg azt mondja neked, hogy jobb lenne, ha keményen meg kéne dolgoznod a pénzedért, hogy megtudd mi az a munka, az szimplán csak irigykedik. Mert nekem ne mondja senki, hogy ha hasonlóan jó dolga lenne, akkor csak úgy heccből kihajtaná a belét a minimálbérért. Mese habbal...

Szóval sztem nincs veled semmi baj. Vagy ha van, akkor nem ez ;)

28/L

2017. okt. 1. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ebből csak a "nem szeretek senkit a tenyeremen hordozni" kijelentés nem tetszik... nem azt várom el, hogy a seggem is ki legyen nyalva egy kapcsolatban, de tapasztalat, hogy aki ezt mondja, az ált. a kapcsolatban önző, nem csinálna meg a másiknak semmit sem, érzéketlen, ez meg nekem nem tetszik.

Plusz én szeretek többször kimozdulni, és ez nem zárja ki azt, mennyire igényes, minőségi egy program, mert leginkább én is színházba, moziba szeretek járni, nem dizsibe.

2017. okt. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!