Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan hapsival, aki jóképű jól öltözik de kiderülne róla hogy kukásautó sofőr?
Figyelt kérdés
Kellemetlen lenne ha a barátnőid megkérdeznék mit dolgozik a párod és azt mondanád, kukásautót vezet sztem.2015. okt. 5. 13:10
3/18 anonim válasza:
Van rendes munkája, ezen nem múlik.
4/18 anonim válasza:
Nem lenne kellemetlen nekem.
Egyetlen "zavaró" tényező van a dologban, ha és amennyiben nincsenek más ambíciói, akkor hogy akarna eltartani, amíg otthon babázok? Bevállalná-e, hogy az első pár hét után átveszi a stafétát, és marad otthon babázni, amíg én dolgozom?
5/18 opened paradise válasza:
Buda egyes részein kihalásos alapon lehet csak bekerülni kukásnak,olyan szinten jól keresnek...
6/18 anonim válasza:
hulladékgazdálkodási menedzser :-)
és gond megoldva :-D
7/18 Sunshinedoll válasza:
Dehogy zavarna. Én kétdiplomás leszek, de nem hiszem, hogy fogok annyit keresni, mint egy kukás hahah.
Na, csak viccelek. Amúgy ha értelmes meg minden, akkor engem nem zavar.
8/18 anonim válasza:
Bocsi, de annyira gázok vagytok... Eszetlen tyúkok. Miből tartana el??? Rohadt jól keresnek, nem tudom, mi a bajotok...
9/18 anonim válasza:
Ez is egy tisztességes munka, valakinek el kell végezni. Örülj, hogy nem bűnöző...
10/18 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nő függő.
De átlagban 80%-ban NEM,mert gáznak tartják,ez a munka nagyon alacsony értéket mutat be,undorodnak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!