Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan férfival aki jóképű, intelligens, humoros, jó fej, de lusta?
Figyelt kérdés
Tulajdonságaimat tekintve elég jó arcnak számítok, remek társaságnak tartanak, mellettem általában jól érzik magukat az emberek. Nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok, senkit nem utálok, nem bosszankodom, a pozitív életszemlélet csak úgy árad belőlem. Egyetlen dolog van csupán, ami belerondít a képbe, ez pedig a lustaságom, minden létező ismerősöm mindössze ezt az egy dolgot kifogásolta bennem, valaki kisebb, valaki nagyobb mértékben. Mindig a legkevésbé energiaigényes utat választom, a megélhetéssel nincs gond, mert jó családi hátterem van(pl. lakásink vannak-az egyikben lakom) + dolgozom (olyan melót, ahol semmit se kell csinálni netto 150-ért) + van egy vállalkozásom is, szóval gyakorlatilag semmittevésből élek vígan, valószínűleg ennek köszönhető hogy ilyen jó természetem van, mert nem viselt meg az élet. A leendő párommal szemben nincsenek elvárásaim, nem kell engem kiszolgálni, ha valaki ettől tartana, a kajákat jórészt am. is rendelem magamnak egy közeli étteremből, az ilyen alapvető dolgokat pedig azért megcsinálom magam körül, a környezetemet rendben tartom. Csak hát nem vagyok egy ilyen pörgős alkat, meg az se jellemző rám ,h a tenyeremen hordoznék bárkit is.2017. okt. 1. 09:01
1/12 anonim válasza:
Hát ha ez kimerül abban, hogy egész nap otthon ülnénk, nem járnánk el sehova, akkor tuti h nem. Nekem kell az, h kimozduljunk, hogy ilyen szinten aktívak legyünk.
2/12 anonim válasza:
Ez olyan dolog barátom hogy ha van pénz a megélhetéshez folyamatosan addig nincs baj, hisz bármi baj van szólsz egy szakinak oszt csókolom!
De ha meg kell dolgozni érte keményen, és az se elég, meg otthon sok munkát neked kell megcsinálni, na ott már nagy baj a lustaság!
4/12 A kérdező kommentje:
Anyagi szempontból van annyi bevételem, h mindent meg tudok oldani. Bármi gáz van otthon, én kihívok egy szakembert, azt megcsinálja.
2017. okt. 1. 09:39
5/12 A kérdező kommentje:
Van, hogy szívesen kimozdulok, de ez programtól függ. Utazgatni, wellnessezni, strandolni, síelni, piknikezni, színházba, moziba, étterembe járni szeretek, ilyenekre eljárogatok, de nem minden héten. Inkább kevesebb programra megyek, de azok legyenek minőségiek.
2017. okt. 1. 09:45
7/12 anonim válasza:
Dolgozol....olyan melot, ahol semmit se kell csinalni. Hat ez valoban az ismeroseidet igazolja. Te nem dolgozol, csak annak hivod.
8/12 A kérdező kommentje:
Hívd aminek akarod, a lényeg, hogy be van jelentve és fizetést kapok érte.
2017. okt. 1. 11:33
9/12 anonim válasza:
Abszolút nem zsánereim az ilyen pasik.. én azokat a pasikat szeretem, akiken látszik, hogy dolgoznak. Főleg fizikai munkát. Nekem nincs annál vonzóbb, mint amikor hazaállít fáradtan munka után munkásruhában. Plusz az is előny, ha mindenhez ért és bármit meg tud javítani. Nem tudom, a lustaságot valahogy sose tudtam tolerálni senkiben.
10/12 anonim válasza:
Ismerem ezt a jelenséget és jól le is írtad, ennek sajnos az a hátulütője hogy az ember mégsem tudja meg igazán hogy mi a munka és ha elfogy a pénz, mert nem bizti hogy mindig ilyen jól.megy majd , akkor jönnek a bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!