Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Összejönnétek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek csak ezért egy pasival, a többi mellékes?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdést ahol írták,hogy a nők általában sokszor csak azért vannak együtt egy izmos,jóképű pasival,mert büszkén végigmehetnek velük az utcán,de amúgy tök mindegy hogy az illető 100-as e,vagy sem.Tehát az esetleges belső rossz tulajdonságok,azok szinte elhanyagolhatóak.

Ez igaz,képesek lennétek csak azért járni egy izmos pasival,mert jóképű,és izmos,de ezzel vége is a pozitív tulajdonságainak?

2012. okt. 5. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem.
2012. okt. 5. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos vannak olyan beteg emberek akik képesek ilyenre.
2012. okt. 5. 18:49
 3/10 A kérdező kommentje:

"ha vézna vagy, alacsony, és éppenhogy elviselhető a személyiséged, attól még nem lesz nőd. De amennyiben jó a tested, már lesz! Mert a nőnek legalább emiatt érdekében fog állni, hogy veled legyen. El fogja viselni, hogy nem vagy 1200as, mert cserébe veled menőzhet az utcán, hogy mellette járkálsz."

Ez mennyire igaz?

2012. okt. 5. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos van, akinek ez a fontos. Nekem nem. Lesülne az arcomról a bőr, ha nem vihetném be egy társaságba mert egy értelmes megnyilvánulása sincs...
2012. okt. 5. 18:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Tehát van egy tipikus olyan pasi,aki egy tízes skálán 11-es,

szép,kidolgozott testtel,de ha megismered,és beszélgetsz vele,rájössz,hogy tényleg nincs egy értelmes megnyilvánulása

sem,ráadásul látszik rajta,hogy sokat gondol magáról.

Viszont a barátnőknek el lehet vele dicsekedni.

2012. okt. 5. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudod nekem a barátnőim is értelmesek. Konkrétan kiröhögnének, ha egy olyan pasival lennék, aki hülye mint a s.gg
2012. okt. 5. 18:59
 7/10 A kérdező kommentje:

És melyiket választanátok?

1.Izmos,jóképű pasi,kis beképzeltség,minimális inteligencia.

2.Átlagos,kissé vékonyka pasi,de kedves,és figyelmes,nem az a nagyon jóképű,de nem is csúnya.

2012. okt. 5. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok: A felsoroltakból nem tudok választani... Mármint nekem ismernem kell normálisan, de inkább a 2.-at. Én nem vagyok egy üresfejű ribanc, nem vagyok egy tipikus "Jó csaj", nekem fontos, hogy lehessen vele beszélgetni, és nem bírom, ha bunkó...
2012. okt. 5. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:

A másodikat.

De egy a lényeg, lehessen vele beszélgetni.

2012. okt. 5. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:

engem még tini koromban sem tudott egy izomagyú rózsaszínpólós iq huszár sem levenni a lábamról, hát még érett női fejjel.

igen kedves hitetlenkedő fiúk és férfiak, vagyunk még nők, akiknek baromira nem számít a külső, viszont az intelligencia a humor és a megbízhatóság annál inkább!

27/L

2012. okt. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!