Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányos lányok, összejönnétek olyan pasival, aki nem dohányzik (de nem zavarja a füst)?
Figyelt kérdés
Imádom a cigit, jó érzés csak úgy leülni és rágyújtani.. de muszáj sürgősen leszoknom.2012. szept. 17. 20:22
1/8 anonim válasza:
igen, de nagyon ritkán szoktam, ha valaki erre izgul nem én vagyok amegoldás
2/8 anonim válasza:
hát jah k*rva drága lesz...most sem olcsó. a fene vinné el őket.:)
3/8 anonim válasza:
akkor már inkább vízipipa...
cigztem is meg pipázok.. a pipa jobb..
6/8 anonim válasza:
Mondjuk fordítva ez nem biztos, hogy igaz.
Nem dohányzóként semmi pénzért nem jönnék össze egy dohányos csajjal. Szerencsére válogathatok, nincs szükségem egy bagós, büdös szájú, rossz szájízű gyárkéményre.
7/8 anonim válasza:
Persze, amíg nem akar leszoktatni.
8/8 anonim válasza:
Nincs baj a dohányos lányokkal, nekem is volt egy pár (nem dohányos lévén), ami viszont meglehetősen undorító, amikor megy ismerkedni az ember és a csaj pofájábol áporodott dekkszag árad. Én is dohányoztam, nem zavar a füst csak ad egy szájszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!