Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan pasival akinek teljesen más az érdeklődési köre, hobbaijai, esetleg olyan dolgok ami titeket nem érdekel, vagy nem is ismertek? Működhet ilyenkor jól egy párkapcsolat? 26/F
Nem tudom hol keresgélsz akkor.. az északi sarkon?
A lányok elég nagy százaléka ilyen japánmániás.. mondjuk én sose értettem miért, engem taszít az egész ázsia mánia.
Engem érdekel a rock, animék/mangák(Japán kultúra is), festészet, könyvek, állatok, horror, mozgás/sport, egészséges életmód, humor.
Páromat: Techno, pörkölt és minden ami hús/zsíros,utálja a japán dolgokat(Legyen az film, zene és a legtöbb anime), nem szeret olvasni, nem szereti túlzottan a festészetet és utálja nem kedveli a horror filmeket sem.Helyette érdeklik a bolygók,földönkívüliek,időutazás,fizika stb, amivel engem ki lehet űzni a világból.:D
Közös dolog max a sport és állatok szeretete, mégis valahogy mindig jól elvagyunk, elszórakoztatjuk egymást.
Jó, néha kiakadok, ha kondi közben ordít valami elviselhetetlen tuc-tuc zene vagy gépzene, de akkor elvonulok ha tudok jó messzire :D
Szerintem össze lehet egyeztetni azért, mi már így élünk együtt 4éve egy 6éves kapcsolatban.
"Engem pl. az animék érdekelnek nagyon, és egyéb japán dolgok"
Oszt a magyar dolgok mé nem érdekenek? Mi ez a keleti mánia? Mija za az anime?
Kérlek világosíts fel, hogy hol írtam azt, hoyg a magyar dolgok nem érdekelnek.
Vagy hol van az megírva, hogy az embert kizárólag egy ország kultúrája érdekelheti?:D
Miért szeretem?Ezt nehéz elmagyarázni olyannak, aki valószínűleg teljes mértékben elzárkózik a műfajtól (pl Anime) ,nem látott még ilyet, vagy épp rossz kategóriából választott.
Most sorolhatnám oldalszám mennyi jó történet van, hogy mind más és más, hogy mik a tanulságok, hogy tetszik a grafika,nyelv,zene stb stb...De minek.Nem akarok én rábeszélni senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!