Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, aki jóképű, gazdag, több diplomás, de krónikus betegségekkel küzd?
Megvan mindenem, amit csak akarok, a szüleim vagyonosak, nekem is van saját keresetem, +saját vállalkozásom, diplomáim stb. Külsőre átlagos testalkatom van, hízni nem tudok, de sokat edzem, ezért izom rakódik rám, az arcom viszont nagyon sok lánynak tetszik.
A gond az, hogy krónikus refluxom és arcüreg gyulladásom van, gyomorégés, nyelési nehézségek, fej és fülfájás, orrdugulás, rekedtség, gombóc a torokban, szájzsibbadás ezek a panaszok már hosszú ideje folyamatosan fennállnak, voltam már fül-orr gégésztől, pszichológuson át, gasztroenterológusig, nyelőcső vizsgálaton kimutatták hogy nagyon durván fel van maródva a nyelőcsövem, amire adtak gyógyszert, valamelyest enyhíti, de az arcüreg gyulladás az sehogy sem múlik el, pedig már minden létező gyógymódot kipróbáltam, de semmi sem segít. Na mindegy, szóval ezek eléggé rányomják a bélyeget a mindennapjaimra és arra vagyok kíváncsi, hogy párkapcsolati szempontból mennyire zavaró, ha valaki ilyen bajokkal küzd.
Azon is gondolkoztam, hogy lehet, azért alakultak ki ezek a betegségek, mert a szerelemben piszkosul szerencsétlen voltam mindig, ami sok szenvedést okozott, de mindig elnyomtam magamban és ez most így jön ki rajtam. Akkor viszont ez egy ördögi kör.
Ha szerelmes lennék beléd, természetesen el tudnám fogadni az egészségügyi problémáidat és amiben tudnék, segítenélek is.
De, ha ezt, így, első körben tudnám meg, lehet, hogy eltántorítana, mert a párod szeretnék lenni, nem pedig az ápolónőd.
Továbbá aggódnék, hogy ha gyermeket vállalnánk, akkor mi az, amit tőled biztosan örökölnének.
Ne haragudj, ha a véleményemmel megsértettelek, nem állt szándékomban.
Sok sikert és jobbulást kívánok!
Szóval a punci arcüreggyulladást gyógyít? Én hülye meg neti pot-tal öblítek.
Nekem is van refluxom, soha nem gondoltam, hogy valaki másnak probléma, hogy a reggelt egy kapszulával kezdem.
Engem ez a bocs-hogy-élek mentalitás taszít.
Elhiszem, hogy ezek kellemetlen dolgok, ami megtudja keseriteni egy-egy napjaidat, de legalabb nem hatraltat semmiben. Es azert nagyon fontos.
Pl. itt vagyok en, sajnos volt egy csunya esesem es min. 1 ev a teljes gyogyulasi ido, ha szerencsem van es nem lesz tobb panasz. Addig meg a par perces seta is isszonyat megterhelo, dagad a labam es annyira faj, hogy legszivesebben sirva fakadnek.
Szerinted mennyi eselyem van igy egy parkapcsolatra? Elarulom, semmi. :D
Szoval ne aggodj, ha vki nem fog veled osszejonni, az nem ezert lesz.
Mivel az egészségügyben dolgozom, ezért nem zavarna, akkor sem ha még csak ismerkedünk. Ha szerelmes lennék beléd, akkor pedig végképp nem zavarna. Szerintem emiatt ne izgúlj :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!