Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Piacképtelen diplomás férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piacképtelen diplomás férfiak! Ti mennyire érzitek, hogy hátrányból indultok a nőknél akár egy szakmunkással szemben is?

Figyelt kérdés

Úgy értem, már nem csak a mérnök meg az informatikus keres jobban, hanem a szakmunkások bére is több mint egy büfészakos diplomásnak, mert rengeteg értéktelen mihaszna diplomát osztanak ki kis hazánkban.

Mennyire érzitek ezt hátránynak a társkeresésben? Illetve milyen reakciókat szoktatok kapni a nőktől, amikor megtudják, hogy hát nálatok ennyi az annyi, hiába diplomásnak vagy jelölve társkeresőn, vagy élőben derül ki, hogy van diplomád, de szegény vagy?

2017. júl. 28. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nem a temahoz fuzodo kerdes:

Minek vegeztel el olyan egyetemet, ami ertektelen diplomat ad?

2017. júl. 28. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
mi számít büfészaknak?
2017. júl. 28. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezönek már sokadik azonos értelmü kérdése: ö vegyész - tanár, és képtelen felfogni, hogy nema végzettségével, hanem a személyiségével van gond.
2017. júl. 28. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

„Minek vegeztel el olyan egyetemet, ami ertektelen diplomat ad?”

Mert mondjuk olyan dolgok iránt tanúsított érdeklődést amik nem kimondottan piacképesek? Nem minden a pénz...

A dolgok értékét nem csak abban lehet mérni.

2017. júl. 28. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Mintha a diploma összefüggésben állna az intelligenciával.....

Ha meg az anyagiak miatt kérdezed, akkor meg aki azért lenne velem, mert jobban keresek, akkor inkább ne is legyen velem.

2017. júl. 28. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Informatikus vagyok, csak érdekel a sok nyafogás, amiből végre megtudom, hogy minden ujjamra 10 nő jut, csak azért, mert jól keresek.

(Ui: és magas is vagyok, így mindjárt azt is megtudom, hogy inkább 20 az a 10 nő... az, hogy a valóság nem igazol téged meg úgysem fog zavarni, folytasd kérlek)

2017. júl. 28. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nincs értéktelen, mihaszna digloma, csak sok ember nem rendelkezik kellő jövőképpel amikor a továbbtanulásról kell dönteni.. nem elég talpraesett, vagy nincsenek kapcsolatai.. pl én ismerek olyat aki szakmája szerint hentes, most meg öregen milliárdos vállalkozó a gépiparban.. mert talpraesett volt, feltalálta, képezte magát, és kihasználta az adódó lehetőségeket..meg szert tett olyan kapcsolatokra amik különösen a rendszerváltáskor jöttek jól :) Viszont az is igaz, hogy az ilyen ritka.. én el nem tudom képzelni mit akar csinálni az a sok bölcsész, andragógoa szakos, vagy egyéb ilyen kamuszakos diák..
2017. júl. 28. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit értesz büfészak alatt.

Nekem pl (nőként) olyan diplomám van, ami éhenhalni sem elég, viszont a szakmám a hivatásom, és soha egyetlen pillanatig sem bántam meg, hogy ezt tanultam, ezt választottam.

Ha a férfi hasonló okokból végezte el az adott sulit ill dolgozik a nemfizető szakmában, akkor ezt nemcsak elfogadnám, de becsülném is.

Ha csak azért, mert "kell a diploma jóaz, addig se kell dolgozni", azt már nem tolerálnám, de szerintem ez a stílus nem csak a diplomán, de nagyon-nagyon sok más dolgon is meglátszik, ergo keresettől függetlenül sem lenne szimpatikus a pasi.

(Első szitura visszatérve: ott is van az a helyzet, amikor nem szabad ragaszkodni az álmokhoz. Én is feladtam a szakmámat egy jobban fizető állásért - ez kellett ahhoz, hogy párommal végre összeköltözhessünk. De ez nyilván nem az ismerkedésnél szempont, csak jóval később.)

Összességében: normális pasi esetén nekem nem hátrány a fizu összege.

2017. júl. 28. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

"ami éhenhalni sem elég, viszont a szakmám a hivatásom"

Ha nem titok, elárulod, hogy mi ez a szakma?

2017. júl. 28. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Nem titok, szociálpedagógus vagyok. Mikor otthagytam a szakmámat tavaly, 130 körül kerestem nettó, és nekem nem volt rossz fizum pótlékok-egyebek miatt...

Azóta kicsit javították a közalkalmazotti bértáblát, de maradjunk annyiban, hogy még mindig nem lenne diplomás bér aszerint, amit itt meg szoktak jelölni átlagnak. :D

Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogyha lesz rá lehetőségem, és nem kell hónapról hónapra számolgatnunk, akkor vissza fogok térni a szakmába, mert minden nap hiányzik - különösen így nyáron sír a szívem, rengeteget jártam hátrányos helyzetű gyerekeket táboroztatni. :)

2017. júl. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!