Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Diplomás nem áll szóba szakmun...

Diplomás nem áll szóba szakmunkással? Hátrány ismerkedésben, ha nincs valakinek diplomája?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok. Nagyon nyomatják az egyetemi témát, de én tudom, hogy nem tudok most pár hónap alatt annyit tanulni, hogy felvegyenek egyetemre. Elcsesztem, tudom. De már megbarátkoztam a helyzettel, hogy nem egyetemen hanem OKJ-n fogok tanulni. És őszintén, szerintem még élvezni is fogom.:D A baj az, hogy lehet, hogy nem fogok túl sok pénzt keresni. De mindegy.:D

Ez hátrány ismerkedésnél? Ha pl. egy diplomással tetszünk meg egymásnak, és kiderül, hogy mi a végzettségem, ott hagy?

Egyik ismerősöm mondta, hogy diplomás nem áll szóba szakmunkással. Az ő egyik barátnője évekig nem vitte el az összeröffenésekre a pasiját, mert szégyellte, hogy neki csak szakmája van, a társaságban meg mindenki diplomás.

Vagy léteznek nem ilyen sznobok is? :D

2015. jan. 4. 14:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Sznoboknál lehet hogy hátrány, egyébként nem.
2015. jan. 4. 14:57
 2/21 anonim ***** válasza:

én diplomás vagyok, a barátom OKJ-t végzett. nem azt néztem, hogy hány doktori iskolát végzett, hanem hogy milyen ember. sőt, egyetemen olyan válogatott szar emberekkel jártam együtt, hogy ihaj, és belőlük lesz dr...

de ettől függetlenül sok sznob van, akinek valóban a diploma számít. de ezekkel meg jobb is, ha nem ismerkedsz, pont azért, mert a külsőségek rabjai, lelkileg meg üresek.

2015. jan. 4. 14:58
 3/21 Noren1989 ***** válasza:
58%

Szóbaállnak persze, ha nem vagy mellé tajparaszt. Am sem hátrány, és végül, természetesen, mivel mindenféle ember létezik, biztosan vannak ilyen "sznobok" is.

25/F

2015. jan. 4. 14:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A diplomás - szakmunkás kapcsolatban a problémát nem a papír jelenti, hanem a műveltségi szint. De egy diplomás is lehet nagyon buta, mert végigpuskázta az egyetemet és a szakmunkás is lehet rendkívül művelt.
2015. jan. 4. 14:59
 5/21 anonim ***** válasza:
Jelenthet hátrányt, de sokaknál nem.
2015. jan. 4. 14:59
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Dehogynem áll szóba diplomás szakmunkással, különben hogyan vásárolna például? De gyorséttermekben még rendelést is felvehet egy diplomás.
2015. jan. 4. 15:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
figyelj. páromnak közgazdász diplomája van megy egy csomó nyelv vizsgája. nekem meg van egy szakmunkás bizonyítványom. és 10 éve vagyunk együtt. nem hiszem hogy a szerelem és az ismerkedés papíroktól függ...
2015. jan. 4. 15:03
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

Persze, nekem is rengeteg ilyen ismerősöm van, aki wc pucolóként dolgozik, de a párja egy 38 diplomás professzor, PHD, DR, dr, sir, altábornagy asszony:D

Na jó viccet félretéve, diplomás férfi szóba áll mondjuk egy érettségizett nővel, de fordítva biztos nem, kicsi az esélye.

Aki esetleg nagyon kardoskodna, benne vagyok, h jövőhéten lenézzünk valami egyetemi jogász buliba, kíváncsi vagyok, h mennyire fognak velünk szóba állni, ha szakmunkásnak hazudjuk magunkat:)

2015. jan. 4. 15:05
 9/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy én egyetemista voltam, a párom OKJ-t végzett. 1,5 évig tartott.

Voltam olyannal is randizni, aki érettségi után egyáltalán nem tanult tovább, vele viszont annyira távol álltunk egymástól (ez 2 randi után ki is derült).

Szóval nem hátrány.

2015. jan. 4. 15:07
 10/21 anonim ***** válasza:

24N

9-es voltam

2015. jan. 4. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!