Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Diplomás nem áll szóba szakmun...

Diplomás nem áll szóba szakmunkással? Hátrány ismerkedésben, ha nincs valakinek diplomája?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok. Nagyon nyomatják az egyetemi témát, de én tudom, hogy nem tudok most pár hónap alatt annyit tanulni, hogy felvegyenek egyetemre. Elcsesztem, tudom. De már megbarátkoztam a helyzettel, hogy nem egyetemen hanem OKJ-n fogok tanulni. És őszintén, szerintem még élvezni is fogom.:D A baj az, hogy lehet, hogy nem fogok túl sok pénzt keresni. De mindegy.:D

Ez hátrány ismerkedésnél? Ha pl. egy diplomással tetszünk meg egymásnak, és kiderül, hogy mi a végzettségem, ott hagy?

Egyik ismerősöm mondta, hogy diplomás nem áll szóba szakmunkással. Az ő egyik barátnője évekig nem vitte el az összeröffenésekre a pasiját, mert szégyellte, hogy neki csak szakmája van, a társaságban meg mindenki diplomás.

Vagy léteznek nem ilyen sznobok is? :D

2015. jan. 4. 14:55
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
48%
Engem nem szokott érdekelni hogy a hölgyek közül kinek mi a végzettsége. Hanem magam győződök meg arról hogy mennyire kultúrált a viselkedése, stb. Láttam már világszépe és igényes lányt akinek 8 általánosa volt. De láttam már diplomásat is akit a viselkedése alapján egy szemétlerakó helyre sem ajánlanák költözni mert sajnálnám a patkányokat. A diloma és más végzettség csak esélyt adhat a megnyerő modorra, de nem garancia rá. Van például diplomás társkereső a neten. Ott is a diploma csak esély arra hogy elit személyek legyenek ott, de nem garancia. A garanciát a gyakorlati élet adja. egy hasonlat: Ha a közlekedők közt van az embereknek jogosítványa, az esélyt ad a normális közlekedésre. De garanciát nem. A garanciát az adja hogy ténylegesen mi van a fejben, alkohol vagy ész.
2015. jan. 4. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Intelligenciától és műveltségi szinttől függ ez, nem diplomától.
2015. jan. 4. 15:09
 13/21 anonim ***** válasza:
ez így van magas végzettségű férfiak összejönnek alacsonyabb végzttségű nőkkel, de fordítva a nők csak lenézik a másikat
2015. jan. 4. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy diploma sem ad a műveltséget,emberséget,ezt külön kell megszerezni.Nekem 2 van,de soha nem hangoztatom,az sem érdekel,hogy a másiknak van,vagy nincs.Legyen okos,tájékozott és ember.Néz körül a mai gazdagi,politikai életben,ott láthatsz cimeres ökröket diplomával!
2015. jan. 4. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Amúgy kerdező menj el jövőre dolgozni mellette tanulj es tegyel szintemelőket.
2015. jan. 4. 15:34
 16/21 anonim ***** válasza:

van egy jó ötletem ami ugyan nem szerelem, szex kategóriába tartozik! ha én újra lennék 18-19 éves akkor fognám magam, beiratkoznék egy mixer, bartenger, felszolgáló, esetleg szakács iskolába amit nagy szorgalommal elvégeznék, utána 1 max 2 évet de lehet annyit se dolgoznék itthon aztán fognám magam és mennék külföldre! szép és jó, hogy diploma ide, diploma oda, de ha valóban pénzt akarsz keresni akkor tolhatod a napi 10 órát a multinál egy számítógép előtt ülve úgy, hogy aranyeret kapsz...

a kérdésre válaszolva: a nők a sikeres és magabiztos férfiakat szeretik, teljesen mindegy, hogy ács, vegyész, informatikus vagy könyvelő. csak ne legyél csóró és legyen tököD!

2015. jan. 4. 15:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Ismerkedtem itt egy lánnyal aki még épphogy csak elkezdte az egyetemet.

Nagyon jól elbeszélgettünk sok mindenről.

Nem akartam elárulni neki a végzettségemet, mert tudtam, hogy mi lesz a vége.

Azért csak elárultam neki, hogy szakmunkás vagyok(konkrét szakmát írtam, de ez most nem fontos)

Olyan hátra arcot vágott ezután, hogy bármely dezertőr megirigyelné. :D

Nem részletezném, hogy miket írt kifogásnak ezután, mert nem is tartozik mindenkire és nem akarom teljes mértékben kibeszélni, de ha látja ezt a hozzászólást biztos magára ismer. :D

Gyerekes és lenéző kifogások voltak ezek.

Egyszóval amíg nem tudta a foglalkozásomat addig minden szép és jó, de amint tudomást vesz róla már más a helyzet.

Nem sajnálom, hogy nem folytatódott, mert legalább most előjött a foga fehérje és az ilyen felszínes .......hez nem is akarom, hogy valaha bármilyen közöm legyen.

2015. jan. 4. 15:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért ebben az is közrejátszik, hogy egy 18-19 éves csaj mit tud az életről? Lehet, ha 5 év múlva kezdtek el beszélgetni, semmi baja nem lett volna.
2015. jan. 4. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:

ne válaszd a könnyű utat, simán fel tudnál készülni az érettségire ennyi idő alatt :D

de egyébként gyakoribb, hogy hasonló végzettségű párok legyenek együtt.

sajna nekem a másik félről vannak negatív tapasztalataim, nem is feltétlenül mindig a diplomás felet zavarja a végzettségbeli különbség...

én orvosis vagyok, többször ismerkedtem, jártam már nem egyetemista pasival, és több esetben az ő komplexusuk miatt ment tönkre a kapcsolat. nem adtam okot erre, de többen úgy érezték, hogy nem elég jók emiatt, meg mit szólnak majd mások.... :/

pedig tényleg nem a diploma számít, hanem az intelligencia, bennük pedig az bőven megvolt.

a baráti körömben van egy pszichológus lány szakmunkás baráttal, több éve nagyon boldogok :) persze sok idióta leszólja őket, de képesek nem másokkal törődni :)

szóval mindkét félen múlik, hogy helyén tudja kezelni a dolgot, és biztosan van olyan diplomás, aki túl szűk látókürű, és nem képes ezen túllépni...de velük ne is akarj kapcsolatot, nekik másban is beszűkült a gondolkodásuk :D

a lényeg, hogy akkor menj egyetemre, ha szeretnél, semmiképp sem a csajozás miatt. ha viszont szeretnél magad miatt, akkor légy kitartó, rengeteg szakra nem nehéz bejutni, hidd el, meg tudod csinálni, rengeteg idő van még...csak akaraterő kell :)

2015. jan. 4. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
48%

Nem a diploma teszi a "kútúrembert".. ismerek olyan suttyó diplomásokat és leendő doktorokat!!!

Szerintem megpróbálhatnád azért a felvételit! :)

Amúgy nálunk is diplomás-szakmunkás a felállás, csak néha van gond a tudáskülönbségből! De mi mindig megoldjuk! :)

2015. jan. 4. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!