Lányok nálatok plusz pontnak számít egy ismerkedésben, ha a fiú tud gitározni?
Figyelt kérdés
Olyan 2 éve folyamatosan gyakorol , tehát már bővn nem kezdő.2015. jan. 3. 09:45
1/13 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, nem számít nekik, csak a külső érdekli őket.
2/13 anonim válasza:
Akkor gyakorold szépen tovább...én meg addig randizok a csajokkal:XDDD
3/13 A kérdező kommentje:
#2 az ilyen általában egy nőt se kap meg ;)
2015. jan. 3. 09:56
4/13 anonim válasza:
el vagy tévedve kérdező....gondolom hogy 20 éves koromig több csajom volt mint neked:XD
15 évesen volt az első egy 23 éves lánnyl, és nem gitározom....de csak így tovább:XD
5/13 A kérdező kommentje:
ugylátom nálad akkor a mennyiség a fontosabb.. büszke lehetsz magadra
2015. jan. 3. 10:01
6/13 anonim válasza:
A zenész pasik nagyon sokszor csalfák, még akkor is, ha egy ideig nem tűnnek annak, emiatt a válaszom: jobb, ha nem ...
7/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, igen nálam a mennyiség "minőség" számít, és büszke nem vagyok rá, csak élvezem. Ilyen a természetem, unalmassá válik valaki 2 hónap utt.
Nem basztatásból írtam be az elején, csak viccelni próbáltam, mert abszolult fogalmam sincs mennyit számít ha tudsz gitározni.
Szóval nem idegesíteni akartalak...
8/13 anonim válasza:
Valakinek igen és valakinek nem. :) Nyugi, folytasd csak.
9/13 anonim válasza:
Ha a hangszered csajozásra használod, akkor inkább most tedd le...
10/13 anonim válasza:
Ne azért gitározz hogy legyen csajod! A zene ennél sokkal szebb dolog minthogy eszközként használja valaki a csajozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!