Lányok, tudok gitározni, akkor már jó eséllyel indulok? :D 22/F
Figyelt kérdés
Sokakat nem érdekli, de tényleg vannak olyanok, akiknek ez nagyon imponál?
22/F
2014. nov. 22. 00:20
1/20 anonim válasza:
Na és akkor, én meg dobolni kicsit. Gyere, hozzunk össze egy gyikes csapatot és végigkú rjuk a gyik fehérnépét a debütáló koncertünk után. :-D
2/20 A kérdező kommentje:
Csak nemrég láttam egy kérdést, ahol a hegedűről volt szó, a válaszokban meg az, hogy a lányok mennyivel jobban kedvelik a gitárt.
2014. nov. 22. 00:24
3/20 anonim válasza:
jól kell időzíteni te gyagya:)
én kúrás után nyomtam nekik flamncót meztelenül,mint a benkő.
így tuti a siker és az érdeklődése is meglesz ha rendesen megdugtad.
ez az esély meg mi a tököm?
te adsz esélyt neki nem neked adnak ők,ne legyél lúzer.
4/20 anonim válasza:
Én a hegedűt jobban szeretem.A férjem is azon játszik.
5/20 anonim válasza:
Én lassan már olyat nem ismerek aki ne tudna gitározni, nincs azon semmi különös szerintem.
6/20 anonim válasza:
Csajok, mimxelgetek és zenét írogatok amatőr szinten. Van nálatok esélyem arra, hogy kölcsön adjatok egy tízest? :P
7/20 anonim válasza:
3. te nagyon elvagy tevedve! :D
8/20 anonim válasza:
Zenész létemre engem jobban vonzanak a sportosabb pasik.
Mármost neked milyenek az esélyeid az változó.Egyes lányok a rock star típusokért rajonganak.Szerintem ne erre alapozz.
9/20 anonim válasza:
Valaki tanítson meg gitározni. Bal kezes vagyok, jobb kezesen tanított a húgom, de összezavarta az agyműködésem! :'( 22/L
10/20 anonim válasza:
a balkezeseknek fordítva kell felhúrozni a gitárt,valszeg azért voltál megkavarva.
és 7eske:)
nem vagyok eltévedve,ti néztek közben nagy álmodozó boci szemekkel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!