Kedves Lányok! Valóban igaz az, hogy ismerkedésnél még az is jobb, ha utáljátok a fiút mintha közömbös lenne számotokra? Nagyobb eséllyel arat sikert, ha elég kitartó?
Értem ezt úgy, hogy sokszor beszólogat, persze nem ellenszenvesen vagy bunkón, sem pedig alpári módon, magasról leszarja a véleményetek, nem figyel oda rátok és hasonlók.
Amennyiben ezek alapján ellenszenvesnek kategorizáljátok utána nagyobb esélye van nálatok kapcsolat vagy szex kialakítására (ha időközben megszállná a kis angyal vagy meggondolná magát) mint egy olyan srácnak aki félénkebb, csendesebb és kezdetben udvariasan viselkedett, de pont ezek miatt teljesen közömbös lett azaz bekerült a "csak haver" kategóriába?
Kezdem azzal, hogy ha valaki csendes, félénk, udvarias, attól még számomra nem lesz közömbös. Én szeretem az ilyen típusú embereket. :)
Ha valami oknál fogva közömbössé válik, akkor nem próbálok meg vele megismerkedni, mert éppen azért lett közömbös, hogy semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem.
Nem szeretem a bunkózós embereket, tehát ő sem lenne szimpatikus. Jó az ha néha csipkelődik, de ne állandóan tegye azt.
Nézd, rám tökéletesen igaz a leírásod, leszámítva, hogy nem a beszólogatós stílus miatt utálom, hanem mert azt hiszem, taszít a személyisége, de valójábar r.hadtul vonz.
Jobb ha tudod, hogy én - bár csendesnek látszom - eléggé szenvedélyesen tudok szeretni és gyűlölni, és a két véglet bármikor átalakulhat.
De a barátnőm pl. racionálisabb alkat, neki a kedves, udvarias fiúk az esetei, szerintem unalmasak, szerinte viszont az én partnereim túl intrikusak.
Ismerd meg a lányt, akivel kavarni akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!