Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányos fiú vagyok, ezt jobb titkolni ismerkedésnél vagy jó, ha tudják a lányok, hogy én ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Nem csak szeretethiányom van, hanem hajt a vágy, hogy én is szeressek egy lányt, hogy megöleljem, megcsókoljam, szóval én is szeretnék adni valamit már végre egy lánynak, de nem akárkinek, hanem, aki megérdemli. :)2013. márc. 6. 00:18
1/10 anonim válasza:
Annyira titkold el, hogy ne úgy jöjjön le hogy te vagy a "nyápicabb" a kapcsolatban - azt hagyd meg a csajnak. Azt akarjuk érezni hogy erős, férfias barátunk van, nem valaki, akit nekünk kell ápolni.
2/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Ezt szerintem csak akkor mondd el, ha már "mélyebb" a kapcsolatotok. Az előtt ne mert akkor azt fogják hinni, hogy mindig téged kell majd babusgatni.
5/10 anonim válasza:
Ezt nehogy mondd nekik mert akkor egy nyálas pasinak fognak gondolni és lefognak koptatni
6/10 anonim válasza:
Szerintem jobban jarnal, ha tennel utalast ra, legalabb is ne jatszd meg magad. Hiaba jatszod meg a vagany sracot, egy ido utan ugy is lejon majd, hogy milyen is vagy valojaban. Minek titkolni? Te ilyen vagy es kesz! Ha tetszik tetszik, ha nem nem!
7/10 anonim válasza:
Ne bohóckodj, előbb-utóbb úgyis kiderül. Aztán csak még röhejesebb leszel mint amúgy... Ne játszd a Terminátort ha nem vagy az. Nem minden csajnak ez az elvárása... Legalábbis remélem!
8/10 FannaL válasza:
Mondjuk én tökre aranyosnak tartom, ha valaki szeret "bújni". :D Szerintem egy olyan lányt válassz aki ezt szereti benned. Úgy is előbb utóbb kiderül, mert ha sokszor csinálod ezeket rá fog jönni a titkodra. :)
Szval kinek a pap kinek a papné. De igen inkább titkold.
9/10 anonim válasza:
Titkolni nem érdemes, mert előbb-utóbb úgyis feltűnik. Én mondjuk nem szeretem, ha valaki túl érzelmes, mindig kétségbeesek és megijedek ilyen helyzetekben.. Valószínű azért, mert én sem vagyok ilyen..
10/10 anonim válasza:
A szeretethiányt lehet titkolni, de nagyon hamar észre fogják venni. Sajnos minden egészséges kapcsolatot tönkretesz, mert megfojtja a másik felet. Javaslom inkább, hogy próbálj meg uralkodni rajta és hagyj levegőt és mozgásteret a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!