Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után jobb a szex?
Én el nem tudnám képzelni. Ha a párom megcsalna többet garantálom, hogy hozzám nem érne. És azt a nőt aki rá mert mászni pedig tönkre tenném bármilyen áron.
Persze én túl féltékeny vagyok, de szerintem akkor is furcsa, hogy neked jobb. Persze örülj neki, legalább nem idegeskeded magad hülyére rajta. Én tuti tiszta idegroncs lennék.
Lehetséges, nekem is jobb lett utána, de nagyon tiszavirág életűnek bizonyult, tulajdonképpen soha addig olyan jó nem volt minta megcsalás után.
Aztán elváltunk, mondjuk akkor a szint megint a nullához közelített.
A megcsalónak mindig van rá oka, hogy csaljon, aki keres az talál.
Amikor ez a szintű megcsalás történik, akkor nem csak egy partnert veszít az ember egy kapcsolatot, hanem a családot is cakli-pakli, ezért nehéz döntés. A megcsalás után két év volt, mire kiküzdöttem magam a házasságból. Nagyon rossznak kell lennie a házasságnak ahhoz, hogy az legyen a könnyebb, hogy elválnak, ha már vannak gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!