Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után jobb a szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után jobb a szex?

Figyelt kérdés
A férjem szerelmi viszonyára fény derült de én megbocsátottam .A tudat miatt jobba szex.Lehet ilyen?

2013. febr. 26. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. febr. 26. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Én el nem tudnám képzelni. Ha a párom megcsalna többet garantálom, hogy hozzám nem érne. És azt a nőt aki rá mert mászni pedig tönkre tenném bármilyen áron.

Persze én túl féltékeny vagyok, de szerintem akkor is furcsa, hogy neked jobb. Persze örülj neki, legalább nem idegeskeded magad hülyére rajta. Én tuti tiszta idegroncs lennék.

2013. febr. 26. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
hát, én is ugy emlékszem, hogy jobb volt . Már vagy 15 éve, de valahogy tudatosítottam, hogy elveszíthetem, hogy nem "magától értetődő" hogy velem van - ő hogy nem biztos, hogy megbocsájtok, és ettől a kiélezett helyzettől jobban kívántuk egymást
2013. febr. 26. 20:34
 4/7 A kérdező kommentje:
A megcsalás nem bizonytott .26 év házasság után arra fogja hogy akivel hóhapokig sms-zik telefonál meghallgatják kedvesek stb
2013. febr. 26. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges, nekem is jobb lett utána, de nagyon tiszavirág életűnek bizonyult, tulajdonképpen soha addig olyan jó nem volt minta megcsalás után.

Aztán elváltunk, mondjuk akkor a szint megint a nullához közelített.

2013. febr. 26. 20:35
 6/7 zitaszabo válasza:
Szerintem aki megbocsájt miután ok nélkül megcsalják annak nincs elég önbizalma és eléggé szánalmas. Még egyszer mondom , az akit ok nélkül csalnak meg. Mert ha valaki nem foglalkozik a párjával, nem nyujtja neki azt amit érdemel és annak ellenére sem változtat ezen h a párja erre már felhivta a figyelmét h több törödésre vágyik, azt én is megcsalnám.
2013. febr. 26. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

A megcsalónak mindig van rá oka, hogy csaljon, aki keres az talál.

Amikor ez a szintű megcsalás történik, akkor nem csak egy partnert veszít az ember egy kapcsolatot, hanem a családot is cakli-pakli, ezért nehéz döntés. A megcsalás után két év volt, mire kiküzdöttem magam a házasságból. Nagyon rossznak kell lennie a házasságnak ahhoz, hogy az legyen a könnyebb, hogy elválnak, ha már vannak gyerekek.

2013. febr. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!