Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Diplomás nem áll szóba szakmun...

Diplomás nem áll szóba szakmunkással? Hátrány ismerkedésben, ha nincs valakinek diplomája?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok. Nagyon nyomatják az egyetemi témát, de én tudom, hogy nem tudok most pár hónap alatt annyit tanulni, hogy felvegyenek egyetemre. Elcsesztem, tudom. De már megbarátkoztam a helyzettel, hogy nem egyetemen hanem OKJ-n fogok tanulni. És őszintén, szerintem még élvezni is fogom.:D A baj az, hogy lehet, hogy nem fogok túl sok pénzt keresni. De mindegy.:D

Ez hátrány ismerkedésnél? Ha pl. egy diplomással tetszünk meg egymásnak, és kiderül, hogy mi a végzettségem, ott hagy?

Egyik ismerősöm mondta, hogy diplomás nem áll szóba szakmunkással. Az ő egyik barátnője évekig nem vitte el az összeröffenésekre a pasiját, mert szégyellte, hogy neki csak szakmája van, a társaságban meg mindenki diplomás.

Vagy léteznek nem ilyen sznobok is? :D

2015. jan. 4. 14:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező és Hozzászólók!

Hogy ki kivel jön össze, elsősorban attól függ, kikkel mozog egy körben. Egy értelmiségi többet mozog értelmiségi körben, míg egy szakmunkás pedig leginkább szakmunkásokkal veszi körül magát, ezért nagyobb az esély, hogy azonos végzettségi szintűek előbb találnak egymásra. Működhet egy kapcsolat diplomás és nem diplomás között, de szerintem van némi differenciálódás is. Ez alatt azt értem, hogy pl. egy ügyvédnő nem hiszem ,hogy hosszú távon együtt tudna lenni egy biztonsági őrrel, de pl. egy okj-s végzettségű fotóssal igen, mert ennek a munkának művészi aspektusai is vannak, és ahhoz is kell intelligencia és érzékenység.

Te nem szakmunkás leszel Kérdező, mert az érettségi utáni szakképzésre mész, az magasabb végzettségi szint a szakmunkásénál!Ez az én véleményem, egyet érteni nem kell, de remélem, senki érzéseibe nem gázoltam.

27/nő

2015. jan. 10. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!