Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan férfival, aki kicsit olyan, mintha a több mint 100 évvel ezelőtti monarchiából jött volna?
A monarchia alatt nem az Osztrák-Magyar-Monarchiát értettem.
Hanem összességében a monarchiára ,mint államformára gondoltam, amit Magyarországon királyságnak hívtunk.
Bíztam benne, hogy valami jó fog ebből kisülni, sajnos nem így lett.
A magyaroknak nem császára van, hanem királya, ez nálam már rossz pont, olyan labanc hangulata van.
Nem szeretem, amikor valaki az őseivel akár csak minimális mértékben is kérkedik. Ezt pont ugyanaz, mint amikor valaki a Merci kulcsát pörgeti.
A politikai rész így rendben van, hogy nem az Osztrák-Magyar Monarchiát érted alatta, ugyanis a falra mászok a Habsburg-seggnyaloncoktól. Eddig mindegyik ilyen ismerősömről kiderült, hogy német vér csörgedezik az ereikben, és ha választásra kerül a sor, akkor a magyar érdek mindig háttérbe szorul a dinasztia, a birodalom, vagy az egyházéval szemben, én meg ehhez túl rebellis vagyok. Áhh, kilométer hosszan tudnék írni az ilyen srácokról...
Mást nagyon nem lehet megtudni rólad. Nem szimpatizálsz a pártokkal - ez így oké, de ez mit jelent? Nem mész el szavazni, vagy agitálsz a szavazás ellen? Ha valaki ideologikus okok miatt tartózkodik a szavazástól, mondván ez ilyen egalitárius ördöngösség, vagy úgyis mindegy, mert mind egykutya, az hiába műveltebb nálam százszor a történelemből, ha az idealizmus nála felülírja a józan észt: a politika a lehetőségekről szól, nem az álmokról.
Nem akartam így neked esni, nem tudom rád ebből mennyi igaz, csak néhány kulcsszó, amit használtál eszembe juttatta néhány ismerősömet, akikkel soha nem tudnék együtt lenni, mert gyökeresen más a világnézetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!