Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan férfival, aki kicsit olyan, mintha a több mint 100 évvel ezelőtti monarchiából jött volna?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nemesi családból származom, a lakás ahol lakom, családi örökség, több mint 100 éves, a bútorok nagy része szintén. A politikát nyomon követem ugyan, de egyik párttal sem szimpatizálok, mivel csakis a monarchiát tudnám jó szívvel támogatni, mint államformát. A példaképem I. Ferenc József császár. Magammal szigorú vagyok, másokkal előzékeny. A nőket tisztelem, fontos hogy igazi nőnek érezzék magukat mellettem. Nem vagyok egy túlérzelgős alkat, nincs szükségem rá, hogy állandóan egymás nyakában legyünk valakivel. Nem sértődöm meg, nem tartok haragot, hanem mindig rögtön kimondom őszintén a véleményem.
2017. szept. 25. 11:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nemesi csalad lol
2017. szept. 25. 11:25
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Pisztolypárbajt is szokott tolni kend ?
2017. szept. 25. 11:26
 3/26 anonim ***** válasza:
5%
Nem vagy a korosztályom de nekem bejön aki ilyen beállítottságú.
2017. szept. 25. 11:29
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Aki nem a jelenben él? Soha!!!! Menjen csak vissza az álmaiba egyedül.
2017. szept. 25. 11:29
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek általában a sárgaházban szoktak szaladgálni Napóleon-sapkában...

Amúgy, ha tényleg olyan vagy, akkor az életed nem fenntartható a mai körülmények között. De inkább az az érzésem, hogy mese az egész, mivel a történelmi fordulatok okán, nem nagyon lehetnél ilyen helyzetben. (Rákosiék tudatosan semmisítették meg az általad felhozott réteget)

Mondjuk abba vicces belegondolni, hogy ükapámék ellenetek lázadtak fel '18-ban :D

Ui: Nem vagyok nő, csak ez a monarcia-dolog felkeltette az érdeklődésem. Manapság nem is élhetsz így, az állandó hencegés pedig rossz ízt ad neked. Sok embernek van nemesség a vérében, az én őseim között is voltak nemesek. Kis fantáziával pedig szép sztorit lehet költeni rá.

2017. szept. 25. 11:32
 6/26 anonim ***** válasza:
69%
Nekunk faluink voltak, orokolni tobb szaz eves borasztokat fogok, de meg en is hulyenek neznelek :"D.
2017. szept. 25. 11:35
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

'Mintha a 100 évvel ezelőtti monarchiából jött volna'

Tehát úgy gondolja hogy nekem nőként ne legyen szavazati jogom?

Vagy jó kis gentryként el akarja inni mindenét úgy kb 3év alatt?

2017. szept. 25. 11:38
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. szept. 25. 11:40
 9/26 anonim ***** válasza:

Na csajok, egy aranyos időutazó..??

Remélem evés közben a kisujjad eláll a többitől, különben nem is az igazi.

Egy másik nemesi sarj.

2017. szept. 25. 11:40
 10/26 anonim ***** válasza:
Ha minden más klappol,igen.
2017. szept. 25. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!