Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan férfival, aki kicsit olyan, mintha a több mint 100 évvel ezelőtti monarchiából jött volna?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nemesi családból származom, a lakás ahol lakom, családi örökség, több mint 100 éves, a bútorok nagy része szintén. A politikát nyomon követem ugyan, de egyik párttal sem szimpatizálok, mivel csakis a monarchiát tudnám jó szívvel támogatni, mint államformát. A példaképem I. Ferenc József császár. Magammal szigorú vagyok, másokkal előzékeny. A nőket tisztelem, fontos hogy igazi nőnek érezzék magukat mellettem. Nem vagyok egy túlérzelgős alkat, nincs szükségem rá, hogy állandóan egymás nyakában legyünk valakivel. Nem sértődöm meg, nem tartok haragot, hanem mindig rögtön kimondom őszintén a véleményem.
2017. szept. 25. 11:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék erre. N
2017. szept. 25. 11:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed arról, ha egy nő egyenlőséget vár el mind munka, mind pedig otthoni teendők terén?
2017. szept. 25. 11:54
 13/26 A kérdező kommentje:

Úgy látom, többen félreértettétek, de amúgy szórakoztatóak a válaszaitok.

Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy vörös szőnyeg van kiterítve és koronával a fejemen, pallossal a kezemben,meg palástban járok itthon. Alkalmazkodtam a modern világhoz, nincs különösebb bajom a mai világgal, de számomra azok az értékek sokkal szimpatikusabbak, amik a monarchiában még alapvetőek voltak. Tudom, hogy nincs sok realitása a királyságnak jelenleg, de azért érdemes belegondolni, hogy majdnem 1000 évig jól működött, míg azóta csak káosz van, elég csak a nácizmus és a kommunizmus borzalmaira gondolni, ez egy királyságban aligha történhetett volna meg. Rend volt, a vezetőknek nagyon fontos volt az ország érdeke, mivel a saját utódjaiknak adták tovább magát az országot.

Theodore Roosevelt volt amerikai elnök 1910-es európai látogatása alkalmával megkérdezte Ferenc József császárt, hogy miért van szükség a 20. században még a Monarchiára? Ferenc József császár erre azt válaszolta; “...azért, hogy megvédje a népet a politikusoktól!”

2017. szept. 25. 11:56
 14/26 A kérdező kommentje:
#12 Az otthoni munkákban én is kiveszem a részem, mint ahogy minden egyéb téren is. A leendő párommal úgy gondolom ,hogy az lenne a lényeg, hogy jól kiegészítsük egymást, ami nekem menne jobban, azt én csinálnám, ami neki, azt pedig ő, ami pedig mindkettőnknek, azt közösen, egyenlő partnerként tekintenék rá.
2017. szept. 25. 12:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha képes vagy anélkül létezni hétköznapi helyzetekben, hogy politikáról vagy a monarchiáról papolnál, szerintem semmi gond nincs. Nyilván egy "különlegesség" vagy, van, akinél ez pozitívum, van, akinél negatívum. De azért próbáld meg saját magadat nem a monarchiába vetett hiten át definiálni.
2017. szept. 25. 12:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Azt vágod hogy pl a török megszállás monarchia alatt történt...?
2017. szept. 25. 12:24
 17/26 A kérdező kommentje:
A monarchia alatt, de nem a monarchia miatt.
2017. szept. 25. 12:28
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Ès hàny szàzalékban feltünèsi viszketegség?
2017. szept. 25. 12:32
 19/26 anonim ***** válasza:

Tudhatom a család neved?

19N

2017. szept. 25. 12:34
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem
2017. szept. 25. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!