Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúfítják el magukat a csinos lányok ilyen Sztk style szemüveggel? Nem ízléstelen?
Sztem egyáltalán nem ízléstelen, max. neked nem tetszik plusz valszeg olyan közegben szocializálódtál, ahol cikinek számított... nem tudja senki se, miért, de XY szerint ciki, akkor ciki.
Ameddig nem ez a lencse nélküli "okosnak akarok tűnni" jellegű divatszemüveg és az arcához jól áll, addig tök jó sztem.
Nem értem, már miért is kéne a divatnak ahhoz igazodni, hogy neked mi tetszik?? Vagy ezt hogy gondolod? Értelemszerűen azért "csúfítják el magukat", mert nekik bejön, nem csúfításnak érzik, a te véleményedre meg tojnak. Mi ebben a bonyolult?
Miért kellene, hogy bárki foglalkozzon azzal, hogy téged ez taszít?
Van, akit taszítanak a festett körmök, nekem meg az van, mert ez tetszik, és nem mások ízléséhez fogom alakítani a külsőmet. Gondolom az általad említett hölgyek is így vannak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!