Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam a lányt, de ő kiröhögött. Miért?
A munkahelyemen van egy nagyon csinos lány,néhány hónapja dolgozik itt nálunk és a kezdetektől fogva nagyon tetszik nekem. Szóval tegnapelőtt munkából hazamenet egyedül sétált az utcán,én pedig odamentem és mondtam neki,hogy szívesen elviszem,ha nincs mivel mennie. Erre ő igent mondott és hazavittem. Útközben megkérdeztem,hogy szingli-e,azt mondta,hogy jelenleg senkije nincs,majd azt mondtam,hogyha ráér,akkor ketten elmehetnénk valahova,erre megkérdezte,hogy "randira hívsz?",erre válaszoltam,hogy "igen",majd halkan el kezdett nevetni rajta,én pedig megkérdeztem,hogy miért nevet,azt mondta,hogy "semmi,csak ilyen srác még nem hívott randira",aztán megköszönte,hogy hazavittem és kiszállt,én pedig elmentem.
Hozzáteszem,hogy nem vagyok egy adonisz,de még csak jóképűnek se nevezném magam. Lehet,hogy ezért nevetett ki?
Konkrétan nem mondta meg,hogy elfogadja-e a felkérést vagy sem,de ezt vehetem,egy erős nemnek,ugye?
Egy 10 es skálán maximum 4 vagyok,ő meg 12.
Akkor mondjak le róla?
29/f
Legközelebb egy Aston Martinban ülve próbálkozz! Akkor biztos lehetsz a sikerben!
Vagy mondjuk ha megnyered a jövő héten az ötöst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!