Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, pasik! Ti csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, pasik! Ti csak akkor borotválkoztok ott lent, ha randira készültök, vagy amúgy is?

Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert ma összefutottam az exbarátommal, akivel egyébként még mindig nem tudtunk teljesen lemondani egymásról. Ez egy nem előre tervezett találkozó volt, mondta is, hogy nincs sok ideje mert mással kell találkoznia. Állítólag haverral, de simán kinézem belőle, hogy hazudott és igazából csaj van a dologban. Viszont olyan jól éreztük magunkat együtt, hogy azt mondta inkább velem töltené a napot. A beszélgetésen kívül még történt 1-2 dolog, és ekkor vettem észre, hogy neki frissen le van borotválva. Szerintetek azért, mert más csajhoz készült?
2016. nov. 20. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

én 2-3 naponta borotválom csupaszra és randi előtt is leborotválom áltlaában

23/F

2016. nov. 20. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én meg soha :)
2016. nov. 20. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Mióta először leborotváltam azóta hetente egyszer-kétszer leszoktam. Sokkal könnyebb tisztán tartani, ráadásul mikor már 3-4 napos akkor szúr mint a fene. Szóval erre ne alapozz szerintem :)
2016. nov. 20. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak ha szex lesz.
2016. nov. 20. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk miért borotválta le a p**csét? Veled amúgy se fogja újrakezdeni maximum pár dugásra jó leszel Nála.
2016. nov. 21. 02:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindig, hetente egyszer, kétszer.
2016. nov. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!