Mi a véleményetek erről a stílusról? (KÉPEK)
Szóval van egy bizonyos "stílus" ahogy szívessebben öltöznék, de nekem alapból nincs ilyen fenekem, mellem, barna szemem és bőröm mint nekik + kissé r*banc hatása van, de valahogy mégis szeretnék így kinézni. Szóval kiváncsi vagyok nektek mi erről a véleményetek, melyik jön be nektek jobban.
Szerintem ez csak fekete nőknek áll jól, de én nem vagyok az... :( Jobb lenne elegánsabban, átlagosabban öltözni?
Vagy tudnék így kinézni? Nem túl ízléstelen?
1. [link]
Kb volt 3 olyan kép amin látszott az öltözék... Azok sem voltak ribancos hatásúak, csak a helyi szokásoknak megfelelően lehettek öltözve. A ribancos max az a tükörben magát fényképezgető, erősen tetovált szemöldökű csaj.
Az sem mindegy, hogy hova akarsz hasat szabadon hagyó felsőt felvenni. Suliba vagy dolgozni azért nem kéne. Itt mi felénk szerintem nem annyira elterjedt ez a fajta stílus. De Brazíliában én is felvenném.
Nos hát nem is a ruhára értettem annyira hanem haj, smink ilyenek. Nem hiszem, hogy hasvillantós felsőt felvennék.
Amúgy azóta tetszik ez a stílus, mióta odavagyok Brazíliáért... :)
Ezeknek a képekhez semmi köze Brazíliához. (0-90-es években Magyarországon kábé így nézett ki minden második lány..Még én is, leszámítva a csúnya körmöket.
Azt hogy a képen egy kreol bőrű, fekete hajú csaj van.. hát őt fotózták le. De akár lehet tejfehér bőrű, szőke hajú is..
Nekem is nagyon tetszik, csak hát nem tudom mit szólnának itt. De örülök, hogy pozitívak a visszajelzések. :)
Amúgy nem olyan világos a bőröm, sőt, átlagos magyarhoz képest barnább (na nem mint egy cigánynak), de azért mégsem annyira mint nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!