Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire mondjak azt hogy csinos és kire hogy szép?
Az én szótáramban:
csinos=iszonyatosan szexis és azonnal szívesen megdugnám
Csinos csaj az én értelmezésem szerint simán lehet akár formásan husis alkatú is (a szép arc pedig nem feltétel), de lehessen mondani rá - ahogy angol nyelvterületen annyira jellemző - hogy "hot chick". Csinos csajnak általában formás telt cicije, körte alakja és sportos popsija van.
Pl.: [link]
szép=klasszikus értelemben vett dekoratív csaj, aki nem is inkább szexuálisan, hanem emocionálisan hat rám
Szép alatt olyan lányt értek, akinek inkább az arca fog meg, mintsem a teste mozgatja meg a szexuális fantáziámat. Akár deszka vagy husis alkatú is lehet, a testalkat ebben az esetben csak másodlagos. Mindenesetre a szép csaj alatt tipikusan a babaarcú vagy egzotikus lányokat értem.
Pl.: [link]
Szóval nagyon lesarkítva: csinos=szexis a teste, szép=vonzó az arca
De ez gyakran tényleg nem egyértelmű, mert a kettőnek sokféle kombinációja lehetséges. Ez alatt azt értem, hogyha a teste átlépi a jóízlés egy bizonyos határát, akkor arcra lehet bármilyen vonzó, nem fogom szépnek tartani. Vagy ha arc tekintetében már durván "zacskópozitív", akkor biztosan nem lesz számomra csinos, lehet bármilyen dögös alkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!