Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el egy csomó lány, hogy én lelkes legyek, amikor még alig ismerjük egymást?
Figyelt kérdés
Mostanában több kialakulóba lévő kapcsolatom is azért futott zátonyra, mert egész egyszerűen megmondták nekem kerek perec, hogy őket zavarja, hogy én nem ajnározom körbe őket. Ez miért olyan nagy baj, hogy bennem lassabban alakul ki a kötődés? Megjátszani meg nem fogom magam. Nekem idő kell. Lehet, hogy az elején ridegnek látszom ,de ha valakivel komolyra fordul a dolog, azt nagyon tudom szeretni. Sok nő meg inkább összejön olyannal, aki csak nyalizik neki, aztán csodálkozik, hogy a nyalizós jópofizós pasija otthagyja egy pár hónap után valaki másért.2017. szept. 14. 12:34
11/14 anonim válasza:
Én speciel elvárom a lelkesedést ismerkedés közben is, mert szeretném érezni, hogy tényleg meg akar ismerni és örül, hogy van rá esély (és ez alatt nem a nyalizást meg a nyálas hízelgést értem... attól a hideg ráz... de az, hogy nem dicsér meg, fapofával bámul, rideg, nem mutat érdeklődést az iránt, amit mondok, baromira zavarna). Jobb esetben azért kezd el velem ismerkedni, mert lelkesedik a gondolatért, hogy lehet a dologból vmi, nem azért, mert "hát, megpróbálhatjuk, mert rondának nem ronda". Cserébe persze ezt tőlem is megkapja, mert én ilyen típus vagyok.
12/14 anonim válasza:
Egy dologba gondolj már bele.. ki a franc jönne össze olyannal, aki semennyi lelkesedést nem mutat iránta?? Nem jövök össze olyannal, akinél nem érzem azt, hogy baromira tetszem neki és hajlandó energiát belerakni a kapcsolatba. Egy érdektelen, kötődésre képtelen emberrel baromi nagy rizikó kapcsolatot kezdeni.
Persze, az sem normális, hogyha ők (tényleg) nem raknak bele semmit, de annak is oka van. Én is félénkebb vagyok ilyen téren, ha a másik nem mutat komoly érdeklődést, akkor én is kicsit visszaveszek, mert nem akarok koppanni. Nyilván ezek a lányok is így vannak vele. Vagy talán csak nem veszed észre, hogy próbálkoznak. Legyetek már néha férfiak, mi olyan nehéz a kezdeményezésben?
13/14 anonim válasza:
Lehet lassan nyílni, de szerintem ez nem zárja ki a lelkesedést. Valószínű, annyira nem keltette fel az érdeklődésedet a másik fél.
14/14 anonim válasza:
Akivel igazán össze akaraz jönni, azzal majd lesz lelkesedés, és kritika se fog érni. Hidd el, én is nyomattam a szöveget arról, hogy idő kell meg blabla, aztán egyszer én is vakló lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!