Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó csávónak van csaja csak nekem nincs csajom még pedig már 18 éves vagyok! Meddig kell várn9m?
Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 21:16
1/13 anonim válasza:
Nem várnod kell, hanem ráhajtani a csajokra. Valaki be fog jönni, hacsak nem nagy pancser vagy.
2/13 anonim válasza:
csak rajtad múlik, hiába várod ha nem csinálsz semmit, én 25 vagyok és még nem volt senkim akkor én mit mondjak ?
3/13 A kérdező kommentje:
Csinálok, bókolok csak nem elég.
2016. nov. 2. 21:20
4/13 anonim válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor előbb fog piros hó esni, mint neked barátnőd lesz.
5/13 anonim válasza:
leírnád légyszi, hogy mi a te becserkészési meneted? hogyan csajozol?
mert lehet, hogy rosszul csinálod és azért nem sikerül.
pl. lehet, hogy sz..r dumád van és inkább csak nevetségessé teszed magad vele.
6/13 anonim válasza:
Várással nem lesz semmi, ez majdnem egy szakma ami ha nem megy, akkor meg kell tanulni. Legalábbis ha az esélyeidet akarod növelni akkor igenis tanulni kell a csajozást, hiszen odamehetsz te rosszul 500 lányhoz, lehet hogy 5 meglesz, de mennyi idő lenne 500? 10év? Ha viszont változtatsz a módszereden lehet hogy az első 10-böl már 3 megvan.
7/13 anonim válasza:
Ha csak vársz, akkor még sokat...
8/13 anonim válasza:
Addig amíg nem lépsz!
A sült csirke nem fog a szádba repüli
9/13 anonim válasza:
Amíg egy kicsit megérsz agyilag. Az írásképed alapján ez cirka 10 év.
10/13 anonim válasza:
18 éves vagy. Valószínűleg élni fogsz még 50 évet. Vagy többet. Ez idő alatt csak összejön. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!