Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért várja el egy csomó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el egy csomó lány, hogy én lelkes legyek, amikor még alig ismerjük egymást?

Figyelt kérdés
Mostanában több kialakulóba lévő kapcsolatom is azért futott zátonyra, mert egész egyszerűen megmondták nekem kerek perec, hogy őket zavarja, hogy én nem ajnározom körbe őket. Ez miért olyan nagy baj, hogy bennem lassabban alakul ki a kötődés? Megjátszani meg nem fogom magam. Nekem idő kell. Lehet, hogy az elején ridegnek látszom ,de ha valakivel komolyra fordul a dolog, azt nagyon tudom szeretni. Sok nő meg inkább összejön olyannal, aki csak nyalizik neki, aztán csodálkozik, hogy a nyalizós jópofizós pasija otthagyja egy pár hónap után valaki másért.
2017. szept. 14. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%

Alá-fölérendeltségi viszony kialakításána kísérlete ez a részükről, ahol ők hercegnőként semmi felelősséggel vagy kötelességgel sem tartoznak, az a "te dolgod", ők vagy nyernek rajta, vagy mártírkodnak, amíg te dolgozol az egész kapcsolatért.

Az ilyenekért nem kár, ne sajnáld őket, te jársz a jó úton. Azért mondjuk őszintén bókolhatsz, de csak amit komolyan gondolsz.

2017. szept. 14. 12:37
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Mert ha en lelkes vagyok akkor elvarom a masiktol is. Ridegebb lanyt kell keresned, aki szinten lassabban mukodik. Ja, nem hagyott ott a baratom mar evek ota.
2017. szept. 14. 12:42
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

Ez csak akkor fair, ha a nő is ugyanaezt teszi, de sokan elvárják azt, mint a régi béna lovagregényekben, hogy az tegyen meg mindent, ő meg nagy kegyesen elfogadja.

2017. szept. 14. 12:44
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Miért? Mikor várhat el lelkesedést ha nem akkor????
2017. szept. 14. 12:53
 5/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk amikor már összejöttünk. Onnantól már én is tudok lelkesedni.

Egyébként ezek a lányok úgy várták el a lelkesedést, hogy ők a fülük botját sem mozdították meg. Én nem várom el egy lánytól sem, hogy rögtön az elején hanyatt essen tőlem, de ők se várják már el, mert ez nem így működik, nekem ahhoz meg kell ismernem az illetőt valamennyire, hogy tényleg akarjak is tőle valami komolyabbat.

2017. szept. 14. 12:59
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor viszont lásd #1-et, mert itt ebben az esetben pont az történt.

2017. szept. 14. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert ahhoz vannak hozzászokva a sok gyökér miatt,hogy ki van nyalva a seggük.
2017. szept. 14. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
A lelkesedést nem lehet elvárni. Ha valakiért nem lelkesednek, akkor lehet, vele van a gond.
2017. szept. 14. 14:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
5# Igy viszont nem fogtok osszejonni. Miert jojjek ossze valakivel akivel csak ulunk aztan unottan kavargatja elottem a kavejat es varja a csodat, hogy osszejojjunk?? :D Megjegyzem, igen, nyilvan a lanynak is ki kell mutatnia, hogy erdekli ot a ferfi, ez egy kolcsonos dolog, de mondjuk eleg nehez valami lelkesedest mutatni nokent is, ha az van, amit a hozzaszolasom elejen irtam, hogy a pasi csak ul passzivan.
2017. szept. 14. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Keress lelkesetlen lelketlent. :-)
2017. szept. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!