Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Nektek hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek hogy tetszik ha valaki annyira világos, mint a platina lány a videóban? Aki tetszik, pont egy ilyen hullával jött össze.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EyYNMGUK8VY

Amúgy ha már itt vagytok, erre is válaszolhattok, tetszik-e nektek ez a hajszín: [link]

2017. aug. 21. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, neked mi a sima bőr. Ez rohadt messze van a halloween szellemfehértől. Ha annak látod, akkor ajánlom a szemészetet.
2017. aug. 21. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem te nem láttál még 'hullafehérbőrű' embert.
2017. aug. 21. 14:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ha már itt tartunk. Mi ez a nagy lenézés a szoláriumozott bőrre? Ha valakinek tetszik, csinálja. Én nem csinálom de nincs vele bajom, kellemes napsütötte vidám élettelteli hatást mér az emberekre. Olyan lenézőek vagytok, meg előítéletesek. Rosszmájúak nagyon-nagyon... Honnan ez a keserűség az életetekbe?
2017. aug. 21. 16:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Sőt orvos is elrendelheti a szolit téli depi ellen. Akkor azokat is ki kell utálni?
2017. aug. 21. 16:53
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Csak fehér a bőre a csajnak. Nem hullaszínű. Láttál már holttestet? Erősen kékes árnyalatuk van.

Tele vagy rosszindulattal. Tökmindegy, hogy szolitól vagy napozástól vagy genetikától barna valaki bőre, attól még nem ér többet a fehérnél. Mint ahogy a szőke hajszín is egyenrangú a barnával vagy a vörössel. Mindenkinek más tetszik.

Szerintem a videóban a legszebb a fehér csaj, a hajszín sem rossz, de nem mindenkinek áll jól.

A barnaság amúgy slankít, tónusosabbnak tűnik tőle az izomzat, egységesebbnek a bőrszín, mert kevésbé látszanak a bőrhibák, és a narancsbőrt is láthatatlanná teszi.

Aki nem hiszi el, fújassa le magát. Egy hét alatt lekopik és letagadhat addig 5 kilót az ember.

Fehérbőr párti vagyok alapból, de a kreolos típus is tetszik. Amúgy a csaj bőrszíne a videóban a fények miatt világító, az utcán nem vennéd észre a többi világosbőrű között.

2017. aug. 21. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk rosszmájúak, amikor te hasonlítottál egy sima világos bőrt egy holttesthez? :D.
2017. aug. 21. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Bejön, számomra nem lenne gond.
2017. aug. 21. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!