Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak szimpatikus egy lány és tetszik neki, akkor fogja keresni?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy megismerkedtem egy fiúval. Talalkoztunk már személyesen is. Elkeztünk beszelgetni facen. Nagyon jól alakult minden a beszélgetés során. Másnap én írtam neki viszont legutóbb úgy voltam vele, hogy megvárom míg ő ír, hogy kiderűljön, mennyire igényli a beszélgetést, de nem írt. Kiváncsi vagyok, hogy fog e írni. Viszont ez jelent valamit, hogy nem írt? Levonhatok ebből következtetéseket? A beszélgetésünknél, sokat írt, meg mondott kedves dolgokat, hogy beszéljünk még stb..aztán "eltünt" másnap. Én nem fogok ráírni, az kizárt, én azt gondolom, hogy a fiúnak kell udvarolni. Sok jelzést adtam már neki arra utalva, hogy szimpatikusnak találom. Mit gondoltok?2017. aug. 16. 12:24
1/4 anonim válasza:
Ő is szingli? Szóba került ez vagy hogy mondjuk elmehetnétek valahova? A jót beszélgettünk, beszéljünk még-ből ne vonj le semmit. Az csak max azt jelenti hogy szimpatikus vagy neki. Adj neki pár napot, hogy jelentkezzen. Ha tényleg szeret veled beszélgetni, akkor fog írni.
2/4 anonim válasza:
Én írnék valamit,de valami poénosat,hogy elkezdődjön a beszélgetés.Lehet ő is arra vár,amire te.Írj neki valami laza dolgot,és abból meglátod.
3/4 anonim válasza:
Hát, ha te írtál neki, ő viszont neked nem, akkor nem valószínű, hogy komoly kapcsolatot akar,
4/4 anonim válasza:
Millió oka lehet, hogy nem eres. Nem érdekled mégse, barátnője van, talonban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!