EZÜST hajat szeretnék. Nem platina szőkét, nem világos szőkét, nem fényes szőkét stb, ezüstöt v. szürkét, kinek hogy tetszik jobban. Mit tegyek?
Már régóta szeretnék ilyen színt. Elsősorban fodrászok tapasztalataira, véleményei lennék kíváncsi, akik már esetleg csináltak ilyen hajat, ill. azokéra akiknek ezüst hajuk van. De bármilyen ötletet szívesen meghallgatok. Próbáltam én már mindent, a hajam világos szőke, azt mondták vegyek Vitacolor hajfestéket. Nem fogta be, utólag kiderült, hogy azért nem mert ez terheseknek és allergiásoknak van.. Most egy -elvileg- rendes festéket szereztem be, még nem próbáltam ki de gyanítom ez se fog működni. Ezen kívül mondták nekem, hogy vegyek Schauma Silver Reflex sampont, de nem hogy lila, még csak hamvas se lett. Youtube-on láttam egy videót, ahol egy lány elmondja, hogy befestette szőkére a haját majd ilyen típusú hamvasító sampont használt, amitől rögtön olyan lett a haja, amilyet én is szeretnék. Nekem valahogy semmi sem jön össze. Tudom, hogy a leszívatás lenne a legegyszerűbb lehetőség, de nem szeretném tönkre tenni a hajam. Ha végképp nincs semmi megoldás, lehet lemondok róla..
Válaszotokat előre is köszönöm, hálás vagyok! :)
Nekem ettől a hajfestéktől szürke lett a hajam: [link]
Szerencsére 2 hajmosás múlva a szürke árnyalat nem maradt meg, nekem nagyon nem tetszett. De ha hamvasító samponnal mosnád, akkor megmarad.
Fodrász vagyok és van akinek jól áll de mellé lehet választani és akkor katasztrófa.
Minden esetre is divatos hajviselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!