Lányok! Nektek melyik frizura tetszik jobban egy pasin?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
A legtöbb "szavazatot" kapott frizurát csináltatom meg a fodrásszal magamnak. Nekem mind a három egyformán tetszik, nem tudok dönteni. Ha lehet ne a képeken lévő pasik alapján válasszatok.:)
20/F
Ez azért a fejformádtól függ meg a hajad dússágától is meg még csomó dologtól. Lehet, h pont az, amelyik tetszene az nagyon előnytelen lenne. Én is sokáig szerettem volna frufrut, de mivel kicsi a homlokom, ezért nem állna jól. Kérd ki a fodrász tanácsát, ő látja, h mi az, ami a legjobban illene hozzád.
Különben meg az itt látható három hajhossz sem egyforma. Lehet, h nem elég hosszú a hajad mondjuk az utolsóhoz.
De hogy válaszoljak is a kérdésedre és ne csak offoljak, nekem leginkább az első tetszik. Egyszerű, pasis, tökéletes. A nyomába se érnek ezek a mostani "páwa" frizurák.
A fejformám kb. úgy néz ki mint az 1. képen lévő pasi feje. A hajam pontosan megegyezik a harmadik képpel, mindenben ugyanolyan, csak a színe az fekete. A fodrász szerint jól állna mind a három. Most a 3. frizura van nekem. Mivel most nagy a hajam(mint a 3. képen), bármelyiket választhatom.:) Igazából egy lánynak akarok tetszeni, és nem tudom melyik lenne a legjobb.:)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Eddig még nem tudtam eldönteni, hogy melyik is legyen, szóval megköszönném, ha jönnének még válaszok.:)
A harmadik vagyok megint.
Szerintem az első haj tetszene neki, szerintem az olyan átlagos, de a szó pozitív értelmében. :) Egyébként azt simán betudod úgy zselézni, firmázni, mint a másodikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!