A lányoknak manapság csak a focista frizura tetszik egy pasin?
Keresem már jó ideje a googleban is, meg a fodrász üzletekben weboldalán is nézegetem a férfi hajakat. Mert hiába járogatok fodrászhoz nem nagyon vagyok elégedett az eredménnyel, nem is aratnak osztatlan sikert. :D
De hát nekem hullámos hajam van, és állítólag nem állna jól a rövid.
Szóval ez a zselézett melírozott, kócolt, egyenes haj kilőve. De hát orrba szájba ez a férfi frizura árad mindenhonnan.
Nekem jelenleg valami ilyesmi van:
Egy ilyen frizura gáz manapság?
Szerintem nem rossz ez a haj, de hát kinek mi mi áll jól :)
Én személy szerint (és ez csak egyéni) a teljesen rövid, katonás hajat szeretem, kiborít, amikor egy fiú többet foglalkozik a hajának a beállításával, mint egy lány...
18/L
Szerintem semmi baj a hajaddal ha ilyen mint a képen, ez nagyon jó. Esetleg hosszabb, vállig érő is lehetne, az igen szexi tud lenni:)
Szerintem a linkeltnél rövidebb haj egyáltalán nem jó, egy jó pasinak igenis legyen szép haja amivel foglalkozik is.
Ha hullámos hajad van használd ki és picit növeszd meg, ne nagyon csak olyan beletúrhatós hosszúságra... nagyon sok lánynak pl nekem is sokkal jobban tetszik ha túrható méretű a haj, nálam pl valami kivételes mód helyesnek kellene lennie a fiúnak h rövid hajjal tetsszen:D
Ashton Kutcher haja is hullámos és túrhatós szokott neki lenni, és hát hm... nem rossz féle az az ember!
[link] egyem meg
még pár képet hirtelen kerestem hogy pl milyen frizurák mutatnak jól a hullámos hajhoz egy fiúnak - szerintem :
Köszi Utolsó! :)
Az utolsó képen lévő frizura tetszik a legjobban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!