Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek hogy tetszik ha valaki annyira világos, mint a platina lány a videóban? Aki tetszik, pont egy ilyen hullával jött össze.
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=EyYNMGUK8VY
Amúgy ha már itt vagytok, erre is válaszolhattok, tetszik-e nektek ez a hajszín: [link]
2017. aug. 21. 11:30
1/17 anonim válasza:
Látom, savanyú a szőlő :D talán a srác nem csak a külsejét látja, hanem a belsőt is, épp ezért maradtál hoppon a rosszindulatoddal
2/17 anonim válasza:
Nahát nem egy szolis p.csával? Hihetetlen...van akinek a természetes bőrszín jön be? Hát egy dolgot tehetsz, megvárod amíg kifakul a kamu barna színed. :( Aztán hátha, de erre ne alapozz.
3/17 anonim válasza:
Jobban tetszik, mint a magadfajta irigy, rosszindulatú pics@k, annyi szent.
5/17 anonim válasza:
Nőként kérdezem, miért fáj neked ha vannak olyan férfiak, akiknek a hófehér bőr tetszik?
A szolis barna bőrtől nem lesz vonzóbb valaki, ha a személyisége taszító.
6/17 anonim válasza:
Nekem nagyon sok ismerősöm van akik az ilyen porcelán bőrű lányokat szeretik, mondjuk arra a csajra még az is bőven rádob, hogy olyan platina színű haja van. Erre csak annyit lehet mondani, hogy ízlések és pofonok nem írható le egyöntetűen, hogy ez minden pasinak bejön, vannak akiknek az jön be, vannak akiknek nem. Úgy néz ki a kiszemeltednek pont ez tetszik, vagy amúgy hidegen hagyja és más miatt választotta azt a lányt. Szerintem ne rágódj ezen, persze szar dolog, de úgy sem tudsz vele mit csinálni.
8/17 anonim válasza:
Lololol, de ciki. En is ilyen feher vagyok es sosincs gondom a pasikkal. Raadasul 26 evesen is 22-nek nezek ki maximum, ellenben azokkal akik szoliznak es vagy 5 evet rajuk lehet dobni altalaban az aszottra szaradt, papirvekony boruk miatt.
9/17 anonim válasza:
Hulla? Ez még csak nem is albinó. Csak egy világos bőrű lány... hát sokkal inkább ez, mint az agyonnapozott szolip.a külső, csinosabb, elegánsabb is, legalábbis sztem.
A hajszín meg szép, de tényleg csak akkor, ha ilyen alabástrom bőrű, világos szemű lány hordja. Másnak nem állna jól.
10/17 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félreértettétek. A hajra nem reagáltatok csak egy-ketten. Én meg nen szolizok, meg köze sincs a kérdésnek a szolihoz. Ez a lány a sima bőrhöz képest is fehér, hullafehér mint egy halloweeni jelenés.
2017. aug. 21. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!