Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan otthonülős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan otthonülős és/vagy zárkózott lányok, akiknek nincs pasijuk?

Figyelt kérdés
Ez mennyire gátol titeket abban, hogy pasit találjatok magatoknak? Egyáltalán hol ismerkedtek, milyen elvárásaitok vannak?
2010. máj. 24. 23:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze,csak a cigányoknak minimum 95%-a tényleg olyan,mint amilyennek az előítélet szerint hisszük őket,a zárkózott embereknek meg olyan 10-20%-a lehet olyan zsíros hajú tapló,mint amilyenről te beszélsz.
2010. máj. 25. 10:47
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. ált interneten szoktam ismerkedni,s eddig egész jól alakulgat. 17/l
2010. máj. 25. 13:45
 23/36 anonim ***** válasza:
71%
igen
2010. máj. 25. 17:33
 24/36 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy a mai világban nehéz normális lányt találni. Mivel mind otthon ülnek a gép előtt.
2010. máj. 25. 18:24
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

én is sokat ülök itthon, sajnos

persze ha van jó program ,akkor megyek, de a bulizás nem az én műfajom.

Elvárásom sok van: nem szeretem ha cigizik vagy minden hétvégén részegen ér haza, és szeretem ha igényes, és nem bunkó.Röviden ennyi.

16/L

2010. máj. 25. 20:18
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Én cigizek, de úgy vagyok vele ha megismernék 1 lányt és megkérne akkor leszoknék róla:)
2010. máj. 25. 22:04
 27/36 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként próbáltál már leszokni róla? Lehet, h így könnyű mondani, de a valóságban nem menne ennyire egyszerűen.
2010. máj. 26. 16:55
 28/36 anonim ***** válasza:
57%
Az ősszel kb 1 hónapig nem szívtam. Csak aztán jött egy buli és ott újra elkezdtem. 14 éves korom óta szívom, most 17 vagyok, de mivel nincs értelme leszokni ezért hagyom a fenébe. Viszont ha a leendő barátnőm megkérne tuti letenném.
2010. máj. 27. 14:10
 29/36 anonim ***** válasza:
95%

Én is otthonülő vagyok. Pontosabban fekvő, azt jobban szeretek, mint ülni x) Kedvenc helyem itthon van, a szobámban, de konkrétan nem csinálok semmit :S A gépet hamar megunom, TV-zni nem szeretek, ismerkedős, közösségi oldalakkal nem foglalkozom. Mennék én mászkálni a városba, ha lenne kivel. De sajnos nem olyan barátnőim vannak a közelemben, akikkel el akarnék menni bárhova is, egyedül meg nemjó :S Bár buliba szívesen elmennék egyedül is, ha az egy bizonyos buli lenne, és az a bizonyos buli Budapesten szokott lenni :( (NipponShoxx) Szóval ha esetleg BP-re mennék egyetemre, talán megoldódna ez a punnyadság. Addig is remélem hogy mégis lesz valahogy, kedvet kapok dolgokhoz, és kihúzom magamat ebből a lusta és eseménytelen életmódból. Egyébként szerencsére nem vagyok csúnya, jó alakom van, remélem egy helyes fiú felfigyel rám, amikor azt utcán bóklászokXD

Oh, és elvárás: Egyetlen biztos elvárásom van, a hosszú haj. Eddig csak hosszú hajú fiúk jöttek be. Nem az a naagyon hosszú, vállig érő, hanem olyan legalább 10cm.

16L

2010. júl. 4. 01:25
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Természetesen az oylan elvárások alapok, h kedves, jófej, intelligens stb.
2010. júl. 4. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!