Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan otthonülős és/vagy zárkózott lányok, akiknek nincs pasijuk?
én is sokat ülök itthon, sajnos
persze ha van jó program ,akkor megyek, de a bulizás nem az én műfajom.
Elvárásom sok van: nem szeretem ha cigizik vagy minden hétvégén részegen ér haza, és szeretem ha igényes, és nem bunkó.Röviden ennyi.
16/L
Én is otthonülő vagyok. Pontosabban fekvő, azt jobban szeretek, mint ülni x) Kedvenc helyem itthon van, a szobámban, de konkrétan nem csinálok semmit :S A gépet hamar megunom, TV-zni nem szeretek, ismerkedős, közösségi oldalakkal nem foglalkozom. Mennék én mászkálni a városba, ha lenne kivel. De sajnos nem olyan barátnőim vannak a közelemben, akikkel el akarnék menni bárhova is, egyedül meg nemjó :S Bár buliba szívesen elmennék egyedül is, ha az egy bizonyos buli lenne, és az a bizonyos buli Budapesten szokott lenni :( (NipponShoxx) Szóval ha esetleg BP-re mennék egyetemre, talán megoldódna ez a punnyadság. Addig is remélem hogy mégis lesz valahogy, kedvet kapok dolgokhoz, és kihúzom magamat ebből a lusta és eseménytelen életmódból. Egyébként szerencsére nem vagyok csúnya, jó alakom van, remélem egy helyes fiú felfigyel rám, amikor azt utcán bóklászokXD
Oh, és elvárás: Egyetlen biztos elvárásom van, a hosszú haj. Eddig csak hosszú hajú fiúk jöttek be. Nem az a naagyon hosszú, vállig érő, hanem olyan legalább 10cm.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!