Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan otthonülős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan otthonülős és/vagy zárkózott lányok, akiknek nincs pasijuk?

Figyelt kérdés
Ez mennyire gátol titeket abban, hogy pasit találjatok magatoknak? Egyáltalán hol ismerkedtek, milyen elvárásaitok vannak?
2010. máj. 24. 23:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

És még az is a baj, hogy túlságosan akarom, na én néha tényleg jól rágörcsölök, hogy mikor lesz már valaki.

De ha mégis jönne akárki, akkor az meg nem lenne jó, mert nem azért kell, hogy legyen, hogy tudjam mutogatni vagy időeltöltésnek. Hanem komolyan szeretném, nekem egy olyan kell akinek helyén van a világnézete, a személyisége, van önbizalma, és akivel vonzódunk és szeretjük egymást.

19/l Na most már ennyi. :)

2010. máj. 25. 00:27
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok

Szerintem mindenkinek a "tökéletes" a jó, csak épp az nem mindegy, kinek mi a tökéletes. :)

Amúgymeg a szerelem sose "észből" jön :D Hiába képzeled el, hogy neked X-típusú pasi jön be, lehet hogy nem pont olyanba fogsz belezúgni :) Én pl szentül hittem, hogy csak a vékony pasik jönnek be, amíg bele nem szerettem egy 100-nál is több kilósba :D Ennyit az elképzelésekről...

2010. máj. 25. 00:42
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

en is ilyen vok... neten ismerkedem..Brutalchat.hu,wline.hu,msn,facebook,poznanici.com,myvip.com,baratikor,hu,iwiw,hu ;) asszem ennyi xD

16/L T.

2010. máj. 25. 00:52
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez a 2012-es blogos oldal tetszik, érdemes volt elolvasni! (Én is otthonülősebb lány társat keresek, 24F)
2010. máj. 25. 03:13
 15/36 anonim ***** válasza:
70%

Normálisnak tűnt elsőre szövege alapján, így írtam annak a 19 éves lánynak, aki azt írta örül akár a privinek is. :)

Kicsi a valószínűsége, hogy mindketten tetszünk is egymásnak, de azt most már nem mondhatja senki, hogy az esélyt nem adtam meg a dolognak. :) (F24)

2010. máj. 25. 03:38
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező!

De, igenis eljut az agyamig, bár úgy látszik, a te agysejtjeid egy erősebb kritika láttán leblokkolnak, szóval tovább erősíted a vaskalapos azon sorát, akik ha bármivel találkoznak, ami nem passzol az ő világnézetükbe, egyszerűen tagadnak.

Inkább gondolkozz el magadon, a párválasztási szokásaidon és úgy egyáltalán, gondolkozz és csak utána kérdezz!

Menjünk végig még egyszer a kérdéseden:

Otthon ülős lány: nem megy sehova,

zárkózott: nem ismerkedik,

nincs pasija: olyat vár el, amit nem talál.

Tulajdonképp ha átgondolod a kérdésed, meg is kapod a válaszod, hidd el, ez az élet számtalan területén alkalmazható, bár tudom, még véletlen sem fontolod meg amit most leírtam.

2010. máj. 25. 08:30
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
8:30-as is gondolkodhatna néha, mert eléggé nagy tévedésbe van :)) Akkor szerinted az összes zárkózott otthonülős, zárkózott lány szingli?? Hát nem!! :) Épp ezért tette fel a kérdést a kérdező, hogy honnan van pasijuk. Legtöbbnek az internetről van (az ismertségi körömet elnézve), de van, akinek szimplán szerencséje volt, pl a szomszéd pasival, vagy ilyesmi. Hogy valaki zárkózott, az nem azt jelenti, hogy nem akar megismerkedni senkivel :-) És az se biztos, hogy az ő elvárásai túl nagyok, pl az is lehet, h maga a csaj nem felel meg senkinek, mert pl ronda.
2010. máj. 25. 09:22
 18/36 anonim ***** válasza:
62%

Helló!

Nekem erről az a vélemémyem hogy, aki otthon ül, legyen az csaj vagy pasi... érdekes. És nem azért mert otthon ül, hanem az othon ülésből adodóan néhe érdekesen látják a világot. Van aki kevésbé de van aki nagyon durván. Mert ok hogy valaki nem szeret partizni járni, vagy vedeleni, de nektek ha közösségről van szó akkor mindjárt hurrogtok hogy, ÉN nem vagyok olyan mint a többi paraszt seximádó, alkoholista. Csak az a baj hogy tévedtek mert volt szerencsém ilyen hölgyeményhez, és akkora csalódás volt az mikor azt tapasztaltam, hogy vazzeg ez sem különb mint a többi... pl ő személy szerint lusta volt mint az alföld, 1 év alatt 5 kalviaturát volt képes elkoptatni. :@ Meg ő most nem akar találkozni, mert honfoglalózik, akkor mondtam magamnak zárkozott ember nem kell, menny maszturbálj a honfoglalódra...

Visszatérve, a zárkozottságból adodóan, olyan alapvető szociális müveltségetek nincs, ami más partipatkánynak megvan.. Pl köszönés, vagy normális beszéd, ha meg valaki beszol akkor húzkodjátok a szátok.

Mert ti nem sértésnek szánjátok vagy hasonló, csak más normális ember másképp értelmezi a "jeleket"

Nem értem miért kell ezen lovagolni, igen mások vagytok negatív értelenben... Mindegyikőtöknek van valami rigolyája, ami rohadt zavaró...

Persze ha megamlítem azt hogy lehet társasági életet élni, buli nélkül akkor le vok hurrogva... de lehet, emeljétek meg a kis p*tokat aztán elmenni valamit sportolni, vagy társadalmi tevékenységet végezni.. Sok és jó embert lehet megismerni. BULI nélkül. Tehár egy barát vagy barátnő nem fog csak úgy megjelenni fehér lovon.

Nembeszélve arról hogy a net is igen kis százalékban segít a társkeresésben, bár nektek jó mert olyan fajankókat találtok mint ti.

Bocsánat a bírálatért, de eddigi életem folyamán mindég törekedtem a szebb és jobb életre, ezért sok és sokfajta emberrel összehozott a sors.

Kis izelítő:

- Volt álltalános oszt.társam /csaj/ most 22 éves. Világ életében otthon ült, várta a lovagot. Mikor mi ismerkedtünk a nagyvilággal, akkor ő otthon épp tv-t nézett, mikor középiskolába jártunk csajoztunk pasiztunk bográcsoltunk a patak parton akkor ő ürügy gyanánt kitalálta kutyát etet./szánalom/ Mikor felvettek egyetemre akkor otthon főzött, most egyetemi éveimet élem.. Ő megismerkedik egy szomszét faluban élő /traktorossal/ persze neten keresztül aki 27 éves. aki úgy mesél viccet hogy bealszok rajta. Jelen: 5 hónapos terhes. Háztarásbeli, vidám izgalmas élet...

- Volt barátnőm most 20 éves... Guness rekord gépelő, travian, hotdog, myvip, iwiw,facebook, honfoglaló... pont csúcs tartó... lusta. Napi életcél nehogy elmennyen az áram, tanulási, életcél potancia nulla. Akinél a smárolás szigorúan 2 hónap után lehetséges sex pedig beláthatalan idő... :S Hmm van tartása MI?! szánalom

- Nah legyen már hímnemű is. Pl.: Évfolyam társam, büszke hogy ő valaki, Órarendben a lyukas órák World of Warcraft logóval vannak kitömve... Igénytelen, zsíros hosszú haj multkor mondtam neki hogy egy karéj kenyérre való zsírt adjá má'... jah 25 éves szűz, de a klánjában neki van a legjobb equipes cuccai. Olyan rossz humor érzéke van hogy már 2x lezuzták azért mert azt hitték hogy beszol, de csak egy poént akar ellőni...

üdv 22/f

2010. máj. 25. 10:19
 19/36 anonim ***** válasza:
73%
Attól,hogy neked ilyen rosszak a tapasztalataid,nem kéne általánosítani...
2010. máj. 25. 10:28
 20/36 anonim ***** válasza:
43%

Figy ezis olyan mint a cigány kérdés, ott sem szabad álltalánosítani, de a nagytöbbségre igaz. És ez igaz minden más álltalánosításra. Én nyitott vagyok mindenre és mindenkire, sőt biztos van bennük valami ami másokban nincs meg ezért különlegesebbek, de ha már magyarázkodni kell akkor ott rég nem stimmel valami. Ezen lehet vitatkozni anyázni, vagy szidni a fajtámat, de én ezt tapasztaltam, és biztos vagyok benne hogy rajtam kívül is gondolják párán ezt.

Én nem gondolom azt hogy mindenki ilyen..

Erre szokták azt mondani aki nem inge nem veszi megára.

Csak sajnos azok emelik fel a hangjukat akikre lehet nem érvényes amit mondtam...

2010. máj. 25. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!