Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom otthonülős, én meg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom otthonülős, én meg nem bírok magammal, állandó mehetnékem van. Nem buliba, csak sétálni vagy programokra. Ő inkább pihen, én meg megőrülök. Hogy lehet ezen segíteni? Elmúlik egyszer? 30L

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 05:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem fog, vagy csak nagy energiabefektetéssel.
2010. febr. 8. 06:19
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen beállítottságú, h.esetleg lusta kimozdulni, akkor szinte lehetetlen rávenni, inkább nyaggatásnak veszi és akkor a végén ha el is megy veled,akkor sem jóérzésből, hanem hogy megnyugodj,de nem biztos, hogy jól fogja érezni magát.Nyaralni sem szoktatok elmenni?
2010. febr. 8. 06:27
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

Ilyen időben nem csodálom hogy nem akar sétálni.

Csinálj otthoni programokat.pl filmnézés

2010. febr. 8. 06:44
 4/22 anonim ***** válasza:
68%

páromat 3 év alatt sem sikerült ezen a téren változtatni

nyaralásnál strand,meg sok séta oké,meg nyáron közeli starnd többször,vagy tópart,de ennyi,kifujt,amugy az 500méterre levő mekibe se hajlandó lesétálni,nemhogy egyéb helyre

probáltam szépen,hizelegve,hátha kedvemben járna,porbáltam csunyábban,toporzékolva,közölte hogy keressek mást ha ez ennyire fontos,ő akkor sem megy hülye emberek közé (még nappalis egyetemista volt,3 havonta egyetemi összejövetelekre elmentünk ő csoporttársaival 2-3 órára,de ennyi)

ami nekem rossz,hogy féltékeny is emellé,és azért meg hisztizik,ha barátokkal mennék bármerre,igy ülhetek itthon vele

egyenlőre még ő a fontosabb

te mehetsz nélküle? (jó,nemköt ki gondolom,mint engem se,de nem ér megf egy kimozdulás akkora hisztit)

22/L (25/F)

2010. febr. 8. 07:23
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Vagy elfpgadod, hogy ilyen, vagy menjetek külön - megváltozni nem fog (te sem akarsz megváltozni, neki miért kellene?)
2010. febr. 8. 07:31
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem fog megváltozni, sőt az idő múlásával, ahogy egyre idősebb lesz, egyre olyanabb lesz, és ezért egyre idegesítőbbnek találod majd ezen tulajdonságát, szóval ha ez nagyon zavar már most is, akkor szakíts vele.
2010. febr. 8. 07:48
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
En sem tudom jobban megfogalmazni a mondanivalómat mint az előttem szóló. Tutira igaza van ugyanis én is otthonülő típus vagyok. :( Nekem is volt ilyen problémám exemmel és itt a lényeg az, hogy EX!
2010. febr. 8. 08:46
 8/22 A kérdező kommentje:
Szakítani nem fogunk az tuti, ha csak ez az egy nem egyezik. Kisbabánk lesz és szeretjük egymást. Csak olyan jó lenne, ha részt venne velem a programjaimban! Nyaralni azért megyünk meg néha sétálni is meg elvisz ahová kérem meg nem kötöz le, de jó lenne ha hasonló igényeink lennének ezen a téren... De hát ez van. Én képtelen vagyok lenyugodni. Ha mást nem akkor lemegyek a boltba vmi hülyeségért vagy szülőkhöz de nekem mindig mennem kell!!!!!!!! :(
2010. febr. 8. 09:29
 9/22 anonim ***** válasza:
29%
Sztem te meg a másik véglet lehetsz ezzel az állandó mehetnékkel. nehogy azt hidd, hogy ez a normális, mert nem az. ha gyereked lesz, mit csinálsz? 2 etetés közt pótolod a kilométerhiányt?
2010. febr. 8. 09:57
 10/22 A kérdező kommentje:
Egy gyerekkel egyfolytában menni kell. Már 3 hetes korától napi 1-2 óra séta. De ezt mindenki tudja...
2010. febr. 8. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!