Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom otthonülős, én meg nem bírok magammal, állandó mehetnékem van. Nem buliba, csak sétálni vagy programokra. Ő inkább pihen, én meg megőrülök. Hogy lehet ezen segíteni? Elmúlik egyszer? 30L
Ilyen időben nem csodálom hogy nem akar sétálni.
Csinálj otthoni programokat.pl filmnézés
páromat 3 év alatt sem sikerült ezen a téren változtatni
nyaralásnál strand,meg sok séta oké,meg nyáron közeli starnd többször,vagy tópart,de ennyi,kifujt,amugy az 500méterre levő mekibe se hajlandó lesétálni,nemhogy egyéb helyre
probáltam szépen,hizelegve,hátha kedvemben járna,porbáltam csunyábban,toporzékolva,közölte hogy keressek mást ha ez ennyire fontos,ő akkor sem megy hülye emberek közé (még nappalis egyetemista volt,3 havonta egyetemi összejövetelekre elmentünk ő csoporttársaival 2-3 órára,de ennyi)
ami nekem rossz,hogy féltékeny is emellé,és azért meg hisztizik,ha barátokkal mennék bármerre,igy ülhetek itthon vele
egyenlőre még ő a fontosabb
te mehetsz nélküle? (jó,nemköt ki gondolom,mint engem se,de nem ér megf egy kimozdulás akkora hisztit)
22/L (25/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!