Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom otthonülős, én meg nem bírok magammal, állandó mehetnékem van. Nem buliba, csak sétálni vagy programokra. Ő inkább pihen, én meg megőrülök. Hogy lehet ezen segíteni? Elmúlik egyszer? 30L
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 05:25
11/22 anonim válasza:
Hát nézd, én ugyanolyan vagyok, mint te. És nem csak egy gyerekem van. De nem múlt el a mehetnékem, sőt: volt, hogy erősödött! Az ilyen típusnak a gyerekek miatti bezártság nem tesz jót. Volt, hogy úgy éreztem, ha nem mehetek ki a lakásból (ahol egyébként szeretek lenni) megőrülök. Kimentem az utcára, beleszívtam a levegőbe, hagytam, hogy a szél átfújja a hajamat... és tök jól voltam. :) Viszont nekem mázlim van, mert a férjem, ha nem is egy eljárós fajta, azért sok helyre eljön velem, és ha nincs kedve, engem elenged. Járok edzeni, moziba barátnőkkel, sőt táncolni is. Ez van, nekem erre szükségem van, hogy kiegyensúlyozott legyek. Így ők is jobban járnak, mert nem ordítom szét az agyam itthon. A féltékenykedés más téma. A párodnak gond lehet az önértékelésével, ha ilyenkor hisztizik. Nem vagy a tulajdona, ha azt akarja, hogy jól érezd magad a bőrödben, de nem akar elkísérni, el kell engednie téged egyedül!!
12/22 A kérdező kommentje:
Ő elenged egyedül, nekem csak az esik rosszul, hogy velem nem akar kimozdulni, akár egy sétára sem. Napi 3 órás munkája van és úgy gondolja egészségtelenül sokat vagyunk együtt. Viszont a haverjával elmászkál napközben, esétre meg ugye lefárad. Velem marad a tv-zés. De engem ez nem elégít ki.
2010. febr. 11. 10:39
14/22 anonim válasza:
Neked is el kell őt fogadnod, ilyen típus, ne próbáld megváltoztatni. Ha meg elhanyagoltnak érzed magad, és őt ez nem érdekli, megint kettőt tehetsz. Vagy mész egyedül, azaz barátokkal, és jól érzed magad, vagy elhagyod.
15/22 anonim válasza:
Na a tuti recept! CSinálj bentülős programot, aztán kinti programot, de olyat amit hem hagyhat ki! :P (Ha nem esett le akkor dobd be magad s.x terén vmi jó helyen) Biztos megmozdul! :D
16/22 A kérdező kommentje:
Értem. Azon vagyok hogy elfogadjam, de nem tudom, meg lehet-e szokni, hogy egy remetével élek együtt.
2010. febr. 11. 11:46
17/22 A kérdező kommentje:
Akit viszont szeretek...
2010. febr. 11. 11:47
18/22 anonim válasza:
Nem vagy egyedül!Az én páromnak meg mindig akkor van mehetnéke,mikor nekem nem és ezzel kapcsolatban volt is pár nézeteltérésünk.Mindig megoldódott!Úgyhogy menj el egyedül is akár,ha meglesz a baba,vele majd nagyokat sétálhatsz!Sajnos ezt kell elfogadnod,ha a párodnak nem gond,hogy egyedül is elmész!:)))
19/22 A kérdező kommentje:
Csak tudod, úgy érzem, így tartalmatlan a kapcsolatunk. Együtt alszunk meg tv... Nekem ez oly kevés. Társra vágyom, nem alvópartnerre. Majdnem mind ilyen, tudom.... Csak nem erre számítottam.
2010. febr. 11. 13:29
20/22 anonim válasza:
Már ne haragudj,de elég paraszt,hogy azt mondja egészségtelenül sokat vagytok együtt!A haverjaival az együtt lét nem egészségtelen?
Hát én biztos nem hagynám ennyiben a dolgot!Mi 20éve vagyunk együtt a párommal,de nincsen az a sok óra,amit ne töltenénk szivesen együtt és sose mondott nekem ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!