Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan otthonülős és/vagy zárkózott lányok, akiknek nincs pasijuk?
Ha otthon ülnek és nincs pasijuk, akkor nyilván nem járnak sehova és nem ismerkednek.
Gondolkozni szoktá'?
Igen, én ilyen vagyok
Hát rohadtul gátol :D Konkrétan szinte lehetetlenné teszi a dolgot
Ha ismerkedek, azt általában az interneten teszem, van remény a dologban, bár eddig még nem jött össze (de nem is akartam annyira görcsösen hogy úúúúristeeeen kell egy pasi mindenáron)
elvárásokból sajnos nincs hiány :S
öltözködés, testalkat, (ez mind a kettő legyen álalgos és természetes), világnézet, IQ, iskolai végzettség, személyiség(legfontosabb), szociális+kulturális háttér... mindennek passzolnia kell.
csak a tökéletes a jó!
19/L
Talán túlságosan itthon ülős vagyok. Nincs hova, nincs kivel eljárni, elégé bezárkóztam az évek alatt. Két lehetőségem volt eddig, hogy ne legyek egyedül, de pont azért szúrtam el mert tapasztalatlan voltam/vagyok. Beszélgetek bárkivel, de mégis nehezen nyílok meg. Persze érthető ha nem akarnak 20on felül olyannal tökölni akit úgy kell előcsalogatni a csigaházából. De ha egyszer sikerülne valakinek akkor minden megváltozna.
Persze ehhez találni kellene egy őszinte, türelmes, megbízható férfit, aki tetszik is és ő sem egy falu bikája, partyizós típus. Aztán ha eljött az ideje meghálálnám sokszorosan a türelmet... ;)
Itt lenne már az ideje, hogy legyen kit szeretnem még ha sok mindenben is kellene változtatnom...
19/l
Ez a "tökéletes a jó" megfogalmazás megijesztett egy kicsit. Volt bennem némileg olyan érzés, hogy az otthonülős lányok kevésbé magasra teszik a mércét. Ezek szerint azonban mégsem...
Én nem tartom magamat rossz pasinak, de nem igazán vonzanak a bulizós, állandóan pörgős lányok. Többre becsülőm az egyhelyben megülni képes személyiségeket.
Az első válaszadó megintcsak azon non-intelligens emberek csapatát erősíti, akikre az jellemző, hogy előbb beszélnek, aztán gondolkodnak. Bár lefogadom: még utána sem jut el az agyáig, hogy senki sem kiváncsi a véleményére.
Én is ilyen vagyok, bár engem alapból nem fogadnak el, mert máshogy nézem a világot magam körül, és az ilyeneket nem szeretik. Csak mert van k*vázok le senkit, nem jár a szexen a fejem...
Ismerkedni úgy még nem próbáltam, és még nincs is tervben hogy őszinte legyek. Az én elvárásom mindössze ennyi, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, ne akarjon megváltoztatni olyanra, mint a többiek körülöttem.
Nagyon is gátol, hiszen hogyan ismerkedhetnék ha nem járok el sehova.
Első lehetőség strandon volt, második netes. Valszeg most is így lesz, még ez a kettő a nyerő. Vagy más, de ahhoz jó nagy szerencse kell.
Vagy ráveszem magam és egyedül próbálok szerencsét, valami kulturáltabb partyzós helyen, bár nem nagyon tetszik az ötlet. De ha nincs más, muszáj lesz tenni valamit.
Vagy privinek is örülök. Még ha 99% valószínűséggel is az ország másik végében lakik a másik :D.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!