Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hány éves kortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány éves kortól gondoljátok gáznak, ha a pasi még a szülőkkel él?

Figyelt kérdés

2017. aug. 9. 09:11
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Tényleg egy csődtömeg a kérdező a felfogása miatt. 😀 Ismerek 41 éves nőt, dolgozik vagy 20 éve, nem ment férjhez, mai napig otthon él a családi házban a szüleivel, akik kezdenek idősek lenni. Biztos megérte volna neki mindig albizni egyik kapcsolatból a másikba. Ne feledd, egyedül az otthon a biztos bázis. Máshonnan bármikor kidobhatnak. Én 29 vagyok, dolgozom, de mivel egy ideje nincs barátnőm és szerintem nem is lesz a közeljövőben (nem vagyok ronda és igénytelen sem, mielőtt erre gondolnál), minek mennék külön? Qrva nagy a házunk, emeleten élek, annyi, hogy a konyha közös a szüleimmel. Van saját fürdőm, WC-m, galériám, plusz szobák is fent. Mosok, főzök, takarítok magamra. Éltem már külön évekig egyetem miatt, ott is elláttam magam. De, ha a munkám ideköt, ráadásul plusz költségeim is vannak munkábajárás miatt (mondjuk csak heti 2x kell melóznom), nagyon megérné egyedül húzgálni a p.öcsömet egy albérletben. Majd, ha lesz barátnőm megint, akkor már lelépek. Aki emiatt elítél, az egy xar ember a szememben.
2017. aug. 10. 09:57
 42/42 anonim ***** válasza:
76%

Noha nem vagyok lány, hadd mondjak valamit, kérdező. Soha ne ítélj el nálad idősebbeket, mert nem tudhatod, mit tartogat számodra az élet, mire te odajutsz. A fiataloknak megvannak a mag ideái, hogy majd így csinálom, meg úgy csinálom, majd én megmutatom, stb. Aztán amikor odakerül, megdöbbenve tapasztalja, hogy neki is be kell állni a sorba, mert a holdfényes lányregény véres valósággá változott.

Egyébként sem szerencsés más életén rugózni. Neked is van, foglalkozz azzal. Más meg hadd ba552a el úgy az életét, ahogy neki tetszik.

2017. aug. 10. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!