Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hány éves kortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány éves kortól gondoljátok gáznak, ha a pasi még a szülőkkel él?

Figyelt kérdés

2017. aug. 9. 09:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
63%

"#7 na ez az a felfogás, amire azt mondom, hogy praktikus, de ultragáz :D Mire összespórolsz egy lakásravalót, mennyi leszel, 40? Addig anyucival tervezel élni? Csak mert egy 2 szobás egérlyuk is többmillió...Én biztos úgy fogom csinálni, hogy egyetem után pár hónap alatt(akár külföldi munkával)összespórolok elég pénzt kaucióra, meg legyen félre is téve valamennyi(plusz szülőktől is kapok majd), aztán már itt se vagyok."

A te felfogásod is praktikus, csak nem tükrözi az életet, de majd rájössz :D. Elköltözhetsz albérletbe, de úgy még 40 évesen sem lesz saját lakásod, mert minden pénzed el fog menni. Inkább maradok otthon 3 évet otthon, gyűjtögetek, közben fizetem a lakáskasszát és láss csodát, 3 év múlva megvan 6-7 millió forint, ami egy nagyon jó alap. Az lesz majd az ultragáz, hogy 40 éves korodra is albérletről albérletre fogsz vándorolni, mert nem tudsz annyit félretenni havonta, hogy később lakást vegyél. A házat már meg sem említem. Félre értés ne essék, nem vagyok az albérlet ellen és nem nézem le azokat, akik albérletbe vannak, mert tényleg sok embernek nincs más lehetősége. Azonban az ilyen embereket, mint a Kérdező, elég gáznak tartom, hogy neki az a gáz, ha a szüleivel él valaki. Ugyanis nem mindegy a miért.

2017. aug. 9. 11:40
 22/42 anonim ***** válasza:
55%

21# Miert ne tudna felrerakni? Ha olyan dolgot tanul amivel pont annyival keres majd tobbet aranyosan nalad, amit o az alberletre kolt, akkor ugyanannyit tud felretenni, mint te.

Vegso soron a lenyeg mindig az, hogy ki mennyit keres.

2017. aug. 9. 11:46
 23/42 anonim ***** válasza:
95%

30-hoz közel állok, szüleimmel lakok még. Van egy új saját autóm, amire évekig spóroltam, fix, közel 10 éves munkaviszonyom, jó a kapcsolatom a szüleimmel, káros szenvedélyektől mentes vagyok, de néha szeretek bulizni, haverokkal összejönni. Amíg itthon vagyok, tudok félre rakni, és majd ha megtalálom az igazit, összeköltözünk. Szerintem ebbe nincs semmi gáz.

Férfi létemre.

2017. aug. 9. 11:51
 24/42 anonim ***** válasza:
95%
Csak kérdezném a szájkaratés nőktől, akik szerint géz az otthon élés, ha elmegy albiba a srác és eleve idegenek zsebét tömi a semmiért végül, közben meg ne adj Isten kiqrják a munkahelyéről leépítés miatt, akkor ti majd fizetitek a csávó helyett az albérleti díjat zokszó nélkül, csak, hogy együtt élhessetek külön, békében?
2017. aug. 9. 12:02
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Fizetnék,persze...otthagynák szerencsétlent,mint szart a jegen! Aki másokat lelúzerez,meg gáznak tartja,hogy más x idős korában még a szüleinél él,attól más mentalisra nem is számítok.
2017. aug. 9. 12:06
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
*mentalitásra (ezek az érintő képernyős okos telefonok két Ft-ot nem érnek írás szempontjából,vagy én vagyok béna, esetleg mindkettő)
2017. aug. 9. 12:09
 27/42 anonim ***** válasza:

Az ilyen felfogàsû emberek szoktak oriàsit koppani!

Amit Te nem laksz kûlôn ,addig milyen jogon kritizàlsz màsokat.!

A nôknél is ugyan olyan gàz minden.

22es! Elég sok a ha!

2017. aug. 9. 13:10
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor költözzön el, amikor már módjában áll.

Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy amíg nem gyűlt össze egy bizonyos összeg lakásra, addig otthon van valaki. Az albérlet szerintem a saját lakástól veszi el a pénzt, és csak azoknak ajánlom, akik az otthonuktól távol élnek/dolgoznak.

21/L

2017. aug. 9. 13:41
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

#28 vagyok, és igen, ha hiszitek, ha nem, vannak olyan állások, amelyekkel lehet azért nagyon jól keresni.

Ja, hogy ahhoz tanulni is kell, és még a sulin kívül is képezni magad, hogy a legjobbak között legyél. :"DD

2017. aug. 9. 13:42
 30/42 anonim ***** válasza:

27es vagyok ,igen vannak ilyen munkâk ,amivel jôl kereshetsz.

Én pl fuvarosként (amit szeretek ,laza és jô munka ,imâdok vezetni) keresek havi 1500eurot ,amit kézhezkapok. Meg 13. ,14. havi. Utalvànyok és a csalàdit is kintrôl kapom ,ami new egy szaros 13ezer.

Albérletbe lakok 19éves korom ota (nalunk egy viszonylag jo albérlet is 100tol kezdôdik) ,rakosgatok félre és jôl élek. Kocsim is van...

N25

2017. aug. 9. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!