Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hány éves kortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány éves kortól gondoljátok gáznak, ha a pasi még a szülőkkel él?

Figyelt kérdés

2017. aug. 9. 09:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ja és akkor ugràljon mindenki ,amikor màr kûlôm lakik és megvan a jô àllàs. Amig tanul a padba ne osza az észt az életrôl.
2017. aug. 9. 13:52
 32/42 anonim ***** válasza:
82%
Bizony vannak állások, amikkel jól lehet keresni. csak oda be is kell kerülni, a szükséges szakképzettséget meg kell szerezni, márpedig nem mindenkinek tudnak segíteni a szülei, hogy ezt a képzettséget megszerezze, nem mindenkinek ugyanahhoz van képessége, tehetsége. Mondok egy példát: a sógorom programozó, átlag felett keres. DE: míg ő kapott a szüleitől újabb és újabb számítógépeket, addig én nem is álmodhattam számítógépről, mert nem volt rá pénzünk. És persze az életben nem tudnék programozni, mert nem ahhoz van tehetségem. :) Szerintem az a baj, hogy sokan nem képesek felfogni, hogy milyen magas szinten meghatároz minket, hogy honnan jövünk, és mit tudunk elérni. Szóval pár tényező alapján besorolni az embereket gáz meg nem-gáz kategóriába, az elég bicskanyitogató tud lenni azok számára, akik nap mint nap találkoznak az olyan áthághatatlannak tűnő akadályokkal, mint a satnya munkaerő-piaci helyzet, az alacsony munkabérek, a létbizonytalanság, s mindezt úgy, hogy nem tesz semmivel sem kevesebbet a sikerért, mint az, aki kiír ide egy ilyen kérdést, és zárójelben megjegyzi, hogy majd anyuék is adnak pénzt. Azok az anyuék, akikkel gáz együtt lakni.
2017. aug. 9. 14:03
 33/42 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha dolgozik, és saját lakásra gyűjt, meg amúgy sincs senki akivel összeköltözhetne, akkor szerintem még 30 évesen se ciki, amennyiben nem anyukedvence, hanem egy ott lakó felnőtt ember.

Ha csak otthon vakarja a fenekét, és anyu kiszolgálja, akkor már 20 évesen is gáz...

2017. aug. 9. 14:51
 34/42 A kérdező kommentje:
#33 ha én egy 30 éves emberrel ismerkednék, és azt mondaná, hogy még az anyjával él, elkönyvelném egy csődtömegnek. Azért 30 évesen, ne is haragudj, de nagyon gáz, akárhogy is nézem, ott már azt sem lehet mondani, hogy "anya és apa nem támogatta a továbbtanulásomat", mert az érettségitől számított 12 éven belül azért csak elvégez az ember valamit, ha más nem levelezőn. Egyetem mellett is simán lehet dolgozni, én is szoktam. Minden csak akarat kérdése...
2017. aug. 9. 15:23
 35/42 anonim ***** válasza:

Én is dolgozok egyetem mellett, nyugi. :)

Viszont ha jó a viszony a szülőkkel, és FELNŐTT emberként él, akkor mi a búbánatért lapátolja ki az ablakon a pénzt albérletre? Szerintem tök értelmes döntés, hogy akkor marad otthon, a rezsibe belefizet, és tud félretenni házra/lakásra, nem 0-ra jön ki hó végére, és 60 évesen is albérletben lakik...

2017. aug. 9. 15:28
 36/42 A kérdező kommentje:
#35 igen, amit írsz, az szerintem olyan maximum 27-28 éves korig meg is állja a helyét(azt is akkor, ha mondjuk doktorit végez és azért tolódik mi), de 30? :D Na mindegy, ez csak én véleményen, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
2017. aug. 9. 15:31
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 25 évesen fogok végezni az egyetemmel. Megnézem, hogy spórolok össze 2 év alatt egy házra. :D Legyen úgy, de nem igazán hiszem, hogy ez lesz a helyzet.
2017. aug. 9. 15:34
 38/42 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
30 felett eléggé az, nyilván van kivételes eset, meg helyzettől is függ, de szerintem a 30 elég reális.
2017. aug. 9. 16:09
 39/42 anonim ***** válasza:

Micsoda vita alakult itt ki :)

Szerintem ez személyenként eltérő. Én például 14 évesen elköltöztem koliba. Onnantól minden ügyet egyedül intéztem, a kaját, tanszert, kozmetikumot, stb egy elég alacsony, anyuéktól előre megkapott összegből finanszíroztam. Nagyon ritka volt, hogy valamit ők vettek volna, vagy valamit elintézték volna helyettem. Ezzel együtt a mai napig otthon van az állandó lakcímem. Sőt, szeptembertől egyetemre járok, ami legalább öt év lesz. Elég valószínűtlen tehát, hogy a nem túl olcsó egyetem mellett lesz pénzem saját ingatlanra. Viszont, az, hogy hazajárok, nem egyenlő azzal, hogy mamahotelben élek. Amikor itthon vagyok, mindig besegitek valamit. Kitakarítok, főzök, stb.

Azt viszont nagyon gáznak tartnám még magamtól is, ha csak itthon lógnék céltalanul, és még egy adag ruhát sem tudnék kimosni önállóan.

19/L

2017. aug. 9. 17:59
 40/42 anonim ***** válasza:

"ha én egy 30 éves emberrel ismerkednék, és azt mondaná, hogy még az anyjával él, elkönyvelném egy csődtömegnek. "

Ezzel a felfogással meg én könyvellek el egy csődtömegnek. Ha nincs senkije, rendesen dolgozik, otthon besegít a szülőknek, akkor mégis minek költözzön el? Neked biztos elképzelhetetlen, hogy olyan jó legyen a kapcsolat a szülőkkel, hogy megférjenek felnőttként is egymást mellett. Képzeld, még vannak ilyen normális kapcsolatok, még ha a tied nem is az. De dobáld csak ki feleslegesen a pénzed albérletre, mire oda jutnál, hogy nagy nehezen veszel egy lakást, én már a saját családi házamban fogom a lábam lógatni:)

2017. aug. 10. 07:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!