Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány éves kortól gondoljátok gáznak, ha a pasi még a szülőkkel él?
Attól függ. Ha dolgozik, és saját lakásra gyűjt, meg amúgy sincs senki akivel összeköltözhetne, akkor szerintem még 30 évesen se ciki, amennyiben nem anyukedvence, hanem egy ott lakó felnőtt ember.
Ha csak otthon vakarja a fenekét, és anyu kiszolgálja, akkor már 20 évesen is gáz...
Én is dolgozok egyetem mellett, nyugi. :)
Viszont ha jó a viszony a szülőkkel, és FELNŐTT emberként él, akkor mi a búbánatért lapátolja ki az ablakon a pénzt albérletre? Szerintem tök értelmes döntés, hogy akkor marad otthon, a rezsibe belefizet, és tud félretenni házra/lakásra, nem 0-ra jön ki hó végére, és 60 évesen is albérletben lakik...
Micsoda vita alakult itt ki :)
Szerintem ez személyenként eltérő. Én például 14 évesen elköltöztem koliba. Onnantól minden ügyet egyedül intéztem, a kaját, tanszert, kozmetikumot, stb egy elég alacsony, anyuéktól előre megkapott összegből finanszíroztam. Nagyon ritka volt, hogy valamit ők vettek volna, vagy valamit elintézték volna helyettem. Ezzel együtt a mai napig otthon van az állandó lakcímem. Sőt, szeptembertől egyetemre járok, ami legalább öt év lesz. Elég valószínűtlen tehát, hogy a nem túl olcsó egyetem mellett lesz pénzem saját ingatlanra. Viszont, az, hogy hazajárok, nem egyenlő azzal, hogy mamahotelben élek. Amikor itthon vagyok, mindig besegitek valamit. Kitakarítok, főzök, stb.
Azt viszont nagyon gáznak tartnám még magamtól is, ha csak itthon lógnék céltalanul, és még egy adag ruhát sem tudnék kimosni önállóan.
19/L
"ha én egy 30 éves emberrel ismerkednék, és azt mondaná, hogy még az anyjával él, elkönyvelném egy csődtömegnek. "
Ezzel a felfogással meg én könyvellek el egy csődtömegnek. Ha nincs senkije, rendesen dolgozik, otthon besegít a szülőknek, akkor mégis minek költözzön el? Neked biztos elképzelhetetlen, hogy olyan jó legyen a kapcsolat a szülőkkel, hogy megférjenek felnőttként is egymást mellett. Képzeld, még vannak ilyen normális kapcsolatok, még ha a tied nem is az. De dobáld csak ki feleslegesen a pénzed albérletre, mire oda jutnál, hogy nagy nehezen veszel egy lakást, én már a saját családi házamban fogom a lábam lógatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!