Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Más fiúkkal is lefekhetsz". Hogyan és miért mond ilyet egy pasi a lánynak?
Komolyan kérdem. Mert nagyon érdekelne. "Randizgattam" egy sráccal, tényleg nagyon rendes meg aranyos meg minden de pont az a típus akivel én (másnak meg simán lehet főnyeremény) nem akarok semmilyen jellegű kapcsolatot barátságon kívül és azthittem az erre utaló magatartásomból erre ő is rájött.
Nagyon jól elvoltunk de szexuális vagy érzelmi vonzalom az a bizonyos szikra nem volt meg sosem és külsőre sem nagyon az esetem neki viszont nagyon bejöttem. Mikor előadtam neki, hogy nem szeretnék mást csak barátságot teljesen kétségbe esett, hogy dehát ő szeret engem és legalább próbáljuk meg blablablabla... De mondtam, hogy nem semmi értelme nem lenne, akkor inkább ne is találkozzunk, barátkozzunk mással mert nem akarom, hogy miattam szenvedjen. De hát ugye én voltam a szemét amiért nem vagyok hajlandó esélyt adni neki, aztán jött a kétségbeesés és a könyörgés és ellőtt egy ilyet, hogy ő majd megengedné nekem azt is, hogy más fiúkkal is lefeküdjek ha akarok nem lenne kötöttségem meg ilyenek.
Amúgy ez volt már, hogy bejött? Mert szerintük ki akar ilyen párkapcsolatot vagy ilyen férfit aki ennyire becsüli meg a "párját"? Ezzel még azt az elképesztően minimális esélyt is elvágta ami lehetett volna. Komolyan nem értem, hogy mondhat valaki ilyet. Akkor is azzal fekszek le akivel akarok ha nem vagyok vele ennyi erővel nem? :D
Sajnáltam dehát ez van, azóta természetesen utál és mindenféle k**vának elhord az ismerőseinek ahogy hallom...
A legbénábban adta elő, hogy nem érdekli, kivel bújsz ágyba, csak ő is legyen a névsorba.
Nemet mondtál, utána a viselkedése, jellemzően az ovis szint. Nem kapom meg amit akarok, akkor, kígyót, békát kiabálok a másikra. Összegezve, egy ősbunkó a pasi.
Nem ismerkedést, barátkozást nem érdemel, de azt sem, hogy embernek nézd. Ja és nem egy megkeseredett nő vagyok, pasiként látom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!