Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Ti hogy kezelitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti hogy kezelitek azt amikor több pasi akar ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés
És mondjuk egyik se csúnya számotokra
2017. aug. 1. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Több pasival sosem ismerkedtem párhuzamosan, ha már valakivel ismerkedtem, addig a többinek "nem adtam meg a lehetőséget".

Bár ezzel, ma már maradinak számítok.

2017. aug. 1. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Azzal ismerkedek, akit a legjobbnak tartok.
2017. aug. 1. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Én így vagyok pasi létemre.

3 nő van az életemben, és még mondja nekem valaki, hogy nem lehet szeretni több embert.

Szexnek indult, de egyiktől sem tudnék megválni, szeretem őket.

2017. aug. 1. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Te nem őket szereted, hanem magadat és azt az élményt, amit, a három nő, nyújtani tud neked!

2017. aug. 1. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nem szoktam többel, egy is elég
2017. aug. 1. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg több pasival is ismerkedünk, már az elején eldől (legalább is nálam), hogy melyiket kezelem haverként és ki az akivel akár többet is elképzepnék. És a barátzónás pasival tisztázom a dolgolat :)
2017. aug. 1. 22:17
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem volt, hogy egyszerre hat pasi írogatott, hívogatott, és egyik se volt ronda, mégis tudtam, hogy melyik az az egy, akire rászánom az időmet meg az energiámat. A többi gyökér volt, vagy túl unalmas.

Az, hogy alaki nem csúnya, baromi kevés ahhoz, hogy foglalkozzak vele.

Egy csomó ember nem csúnya, ennyi erővel mindegyikkel randizhatnék :D

2017. aug. 2. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!