Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem húz fel, mikor egy pasi nyíg, hogy 1 éve szingli?
Engem felhúz, mert én a hosszú kapcsolataim után (16 éves koromban volt az 1. és ezek kb. 2 éves "hosszú" kapcsolatok) rendszeresen kb. 1 évig szingli vagyok és ez szerintem nem sok.
Nem értem 1 év szingliségből miért lenne sok, szerintem teljesen jó túltenni magunkat az előzőn és utána jól megválasztani az új párunkat.
N23
Pár kérdés:
Mi az "mikor egy pasi nyíg"??? Sajna nem találtam meg a Cigány--magyar szójegyzék (1893)-es kiadásában, régen frissítették!
Te lány vagy fiú vagy?
Aszexuálisként számodra nem fontos a testiség, a társas érintkezés ezt elfogadom. Vajon te miért nem tudod elfogadni, hogy másnak meg az?
"Bezzeg a nők nem"... hát igen és is láttam már buszon elgurulni dupla végű 50cm-es dildót.
Hallottam táskában zizegő vibrátort, amire azt mondta a mellettem ülő csaj a telefonja, de most nem akarja felvenni, erre megszólalt a farzsebében a valós telcsije, nah bumm azt meg felvette :)
Neked milyen egyedüli örömszerzős történeted van nőkről? Szaftosak, vérpezsdítők, vagy unalmasak? Jöhet a saját történeted is, odaadó hallgató és figyelmes olvasó vagyok :)
ne fwelejtsd el az örök igazságot:
egy nő csak akkor van egyedül, ha egyedül is akar lenni. Bármelyik találna 2-3 udvarlót szinte azonnal.
míg férfiként? örülhetsz ha egy-két lány szóbaáll veled, de leközlik, hogy hát max barátnak vagy jó.
szóval míg nőként választás a szingliség, és önbizalmat ad h bárkinek dobod a labdát ugyis tudod h visszadobja és ha nem is akpcsolat egy lepedőgyűrés vagy több lehet belőle.
míg férfiként ez inkább sodródás. mert ha a fejedre állsz akkor sem tudsz mit csinálni, ha egyszerűen nem jössz be a nőknek, akkor szingli amradsz, és marad a recska, vagy a qurvazás.
de egy nőnek ezt úgysem tudod bemagyarázni.
kíváncsi lennék, hány csaj sírná tele a práűnáját, és hányak lenne utána önbizalomhiánya, meg hányan áéreznék egy darab sz/*/rnakl magukat, ha nem tovább csak 1 hétig, nem írna rájuk egyetlen pasi sem???
se ex, se barát, se csak random valaki...
Egy hétig!!!!!
minden bajuk lenne, hogy ők nem elég jók, kihaltak a férfiak stb tök gáz minden...tisztára depisek lennének.
Én csak reménytelen szerelem esetén nyígok, akkor sem sokat, igyekszem magamban lerendezni. Nyígás helyett edzeni szoktam meg kielégítem magam.
A nők, akiket ismerek, szintén nem nyígnak, ha szinglik, viszont sokkal többet beszélnek az ezotériáról, a jógáról, a life coachingról stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!